Gravostyl 2000

Contactgegevens Gravostyl 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gravostyl 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gravostyl 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Octave Malice 10; 7334; Saint-Ghislain (Villerot), België

Telefoon (phone): 065 62 23 36 (+32-065 62 23 36) 065 62 23 36 (+32-065 62 23 36)

Fax (fax): 065 62 36 81 (+32-065 62 36 81) 065 62 36 81 (+32-065 62 36 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gravostyl 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gravostyl 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gravostyl 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gravostyl 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gravostyl 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gravostyl 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gravostyl 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gravostyl 2000
Products information Gravostyl 2000

BTW identificatienummer (tax): BE02096984863
Ondernemingsnummer: 4112701416
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Medals & trophies

Product categorie (product category): Engraving

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gravostyl 2000
(Get full report from official database of BE for Gravostyl 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gravostyl 2000
Addition kinds of activities for Gravostyl 2000

3355. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
7629. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
361399. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
599400. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
10819900. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
22730000. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
26211003. Gegoten pulpproducten | Molded pulp products
51530200. Veldbonen | Field beans

Werken bij Gravostyl 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gravostyl 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gravostyl 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gravostyl 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van Gravostyl 2000 in sociale netwerken
Look for responds of Gravostyl 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gravostyl 2000. Laat een reactie achter voor Gravostyl 2000. Gravostyl 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gravostyl 2000. Leave a respond for Gravostyl 2000. Gravostyl 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gravostyl 2000 op de google maps. Adres en contacten Gravostyl 2000
Location of Gravostyl 2000 on the google maps. Address and contacts of Gravostyl 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come Gravostyl 2000 Gravostyl 2000: De Ryck J | GUIDO PLESSERS | Dixie Ranch ASBL | World Kitchens BVBA | J. BELIEN

Other related companies as Gravostyl 2000: De Ryck J | GUIDO PLESSERS | Dixie Ranch ASBL | World Kitchens BVBA | J. BELIEN

Gravostyl 2000 is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gravostyl 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02096984863. Het bedrijf Gravostyl 2000 bevindt zich op het adres: Rue Octave Malice 10; 7334; Saint-Ghislain (Villerot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engraving. Lijst met producten zijn Medals & trophies.
De hoofdactiviteit van Gravostyl 2000 is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gravostyl 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gravostyl 2000, openstaande posities, locatie van Gravostyl 2000 op de kaart.

Gravostyl 2000 is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gravostyl 2000, company assigned to the tax number BE02096984863. The company Gravostyl 2000 is located at the address: Rue Octave Malice 10; 7334; Saint-Ghislain (Villerot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engraving. List of products are Medals & trophies.
The main activity of Gravostyl 2000 is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gravostyl 2000 is not available. You also can look at reviews of Gravostyl 2000, open positions, location of Gravostyl 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gravostyl 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gravostyl 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gravostyl 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gravostyl 2000, employees, financial statistics.