Berghman Gieterij

Contactgegevens Berghman Gieterij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berghman Gieterij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berghman Gieterij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koornstraat 96; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 17 40 (+32-051 20 17 40) 051 20 17 40 (+32-051 20 17 40)

Fax (fax): 051 24 30 06 (+32-051 24 30 06) 051 24 30 06 (+32-051 24 30 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berghman Gieterij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berghman Gieterij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berghman Gieterij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berghman Gieterij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berghman Gieterij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berghman Gieterij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berghman Gieterij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berghman Gieterij
Products information Berghman Gieterij

BTW identificatienummer (tax): BE01707244873
Ondernemingsnummer: 7991149902
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Foundries

Product categorie (product category): Engraving

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berghman Gieterij
(Get full report from official database of BE for Berghman Gieterij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berghman Gieterij
Addition kinds of activities for Berghman Gieterij

359201. Valves | Valves
513605. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
31619907. Schooltas | Satchels
36410210. Strobotrons | Strobotrons
37310206. Onderzeeboten, bouw en reparatie | Submarines, building and repairing
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies

Werken bij Berghman Gieterij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berghman Gieterij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berghman Gieterij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berghman Gieterij. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Berghman Gieterij in sociale netwerken
Look for responds of Berghman Gieterij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berghman Gieterij. Laat een reactie achter voor Berghman Gieterij. Berghman Gieterij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berghman Gieterij. Leave a respond for Berghman Gieterij. Berghman Gieterij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berghman Gieterij op de google maps. Adres en contacten Berghman Gieterij
Location of Berghman Gieterij on the google maps. Address and contacts of Berghman Gieterij

Andere gerelateerde bedrijven als come Berghman Gieterij Berghman Gieterij: Libois Y | MAISON MONDY | PAUL VANNESTE | PHARMACIES DE GARDE | M.R. Reportages

Other related companies as Berghman Gieterij: Libois Y | MAISON MONDY | PAUL VANNESTE | PHARMACIES DE GARDE | M.R. Reportages

Berghman Gieterij is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berghman Gieterij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01707244873. Het bedrijf Berghman Gieterij bevindt zich op het adres: Koornstraat 96; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engraving. Lijst met producten zijn Foundries.
De hoofdactiviteit van Berghman Gieterij is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berghman Gieterij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berghman Gieterij, openstaande posities, locatie van Berghman Gieterij op de kaart.

Berghman Gieterij is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berghman Gieterij, company assigned to the tax number BE01707244873. The company Berghman Gieterij is located at the address: Koornstraat 96; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engraving. List of products are Foundries.
The main activity of Berghman Gieterij is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Berghman Gieterij is not available. You also can look at reviews of Berghman Gieterij, open positions, location of Berghman Gieterij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berghman Gieterij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berghman Gieterij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berghman Gieterij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berghman Gieterij, employees, financial statistics.