Cap Marine SPRL

Contactgegevens Cap Marine SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cap Marine SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cap Marine SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haberman 16; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 52 30 (+32-02 522 52 30) 02 522 52 30 (+32-02 522 52 30)

Fax (fax): 02 520 41 24 (+32-02 520 41 24) 02 520 41 24 (+32-02 520 41 24)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cap Marine SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cap Marine SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cap Marine SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cap Marine SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cap Marine SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cap Marine SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cap Marine SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cap Marine SPRL
Products information Cap Marine SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06784027099
Ondernemingsnummer: 2964904785
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Motors - Outboard

Product categorie (product category): Engines - Marine

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cap Marine SPRL
(Get full report from official database of BE for Cap Marine SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cap Marine SPRL
Addition kinds of activities for Cap Marine SPRL

721202. Garment pressen | Garment pressing
17990500. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
23890102. voetjes | Footlets
35520303. Droogmachines, textiel: voor voorraad, garens en doek | Drying machines, textile: for stock, yarn, and cloth
51980103. Emailen | Enamels
58120114. Sushi bar | Sushi bar

Werken bij Cap Marine SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cap Marine SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cap Marine SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cap Marine SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van Cap Marine SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cap Marine SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cap Marine SPRL. Laat een reactie achter voor Cap Marine SPRL. Cap Marine SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cap Marine SPRL. Leave a respond for Cap Marine SPRL. Cap Marine SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cap Marine SPRL op de google maps. Adres en contacten Cap Marine SPRL
Location of Cap Marine SPRL on the google maps. Address and contacts of Cap Marine SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cap Marine SPRL Cap Marine SPRL: Leclercq R | MARIE RODTS | Schils R | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | JOHAN DENDOOVEN

Other related companies as Cap Marine SPRL: Leclercq R | MARIE RODTS | Schils R | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | JOHAN DENDOOVEN

Cap Marine SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cap Marine SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06784027099. Het bedrijf Cap Marine SPRL bevindt zich op het adres: Rue Haberman 16; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engines - Marine. Lijst met producten zijn Motors - Outboard.
De hoofdactiviteit van Cap Marine SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cap Marine SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cap Marine SPRL, openstaande posities, locatie van Cap Marine SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cap Marine SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cap Marine SPRL, company assigned to the tax number BE06784027099. The company Cap Marine SPRL is located at the address: Rue Haberman 16; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engines - Marine. List of products are Motors - Outboard.
The main activity of Cap Marine SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cap Marine SPRL is not available. You also can look at reviews of Cap Marine SPRL, open positions, location of Cap Marine SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cap Marine SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cap Marine SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cap Marine SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cap Marine SPRL, employees, financial statistics.