VANHOUT EN ZONEN NV

Contactgegevens VANHOUT EN ZONEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHOUT EN ZONEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHOUT EN ZONEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Everdongenln. 6 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-42-00-81 32-14-42-00-81

Fax (fax): 32-14-42-29-38 32-14-42-29-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHOUT EN ZONEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHOUT EN ZONEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHOUT EN ZONEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHOUT EN ZONEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHOUT EN ZONEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHOUT EN ZONEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHOUT EN ZONEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHOUT EN ZONEN NV
Products information VANHOUT EN ZONEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09414978027
Ondernemingsnummer: 2698760986
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VANHOUT EN ZONEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHOUT EN ZONEN NV
(Get full report from official database of BE for VANHOUT EN ZONEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHOUT EN ZONEN NV
Addition kinds of activities for VANHOUT EN ZONEN NV

5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
26210702. Omslagpapier | Cover paper
27410203. Globe covers (kaarten): uitgeverij en drukwerk | Globe covers (maps): publishing and printing
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij VANHOUT EN ZONEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHOUT EN ZONEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHOUT EN ZONEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHOUT EN ZONEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van VANHOUT EN ZONEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VANHOUT EN ZONEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHOUT EN ZONEN NV. Laat een reactie achter voor VANHOUT EN ZONEN NV. VANHOUT EN ZONEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHOUT EN ZONEN NV. Leave a respond for VANHOUT EN ZONEN NV. VANHOUT EN ZONEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHOUT EN ZONEN NV op de google maps. Adres en contacten VANHOUT EN ZONEN NV
Location of VANHOUT EN ZONEN NV on the google maps. Address and contacts of VANHOUT EN ZONEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHOUT EN ZONEN NV VANHOUT EN ZONEN NV: MICHEL MASSART | THERMAE PALACE | Stoffels Carine | TANDTECHNISCH LABO | CHRISTINE BUYS

Other related companies as VANHOUT EN ZONEN NV: MICHEL MASSART | THERMAE PALACE | Stoffels Carine | TANDTECHNISCH LABO | CHRISTINE BUYS

VANHOUT EN ZONEN NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHOUT EN ZONEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09414978027. Het bedrijf VANHOUT EN ZONEN NV bevindt zich op het adres: Everdongenln. 6 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in VANHOUT EN ZONEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANHOUT EN ZONEN NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHOUT EN ZONEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHOUT EN ZONEN NV, openstaande posities, locatie van VANHOUT EN ZONEN NV op de kaart.

VANHOUT EN ZONEN NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHOUT EN ZONEN NV, company assigned to the tax number BE09414978027. The company VANHOUT EN ZONEN NV is located at the address: Everdongenln. 6 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in VANHOUT EN ZONEN NV were not found.
The main activity of VANHOUT EN ZONEN NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHOUT EN ZONEN NV is not available. You also can look at reviews of VANHOUT EN ZONEN NV, open positions, location of VANHOUT EN ZONEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHOUT EN ZONEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHOUT EN ZONEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHOUT EN ZONEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHOUT EN ZONEN NV, employees, financial statistics.