DETROIT DIESEL-PLAQUET

Contactgegevens DETROIT DIESEL-PLAQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DETROIT DIESEL-PLAQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

DETROIT DIESEL-PLAQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Canal 15; 7640; Antoing (P茅ronnes-lez-Antoing), België

Telefoon (phone): 069 44 29 71 (+32-069 44 29 71) 069 44 29 71 (+32-069 44 29 71)

Fax (fax): 069 44 17 73 (+32-069 44 17 73) 069 44 17 73 (+32-069 44 17 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DETROIT DIESEL-PLAQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DETROIT DIESEL-PLAQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DETROIT DIESEL-PLAQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DETROIT DIESEL-PLAQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DETROIT DIESEL-PLAQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DETROIT DIESEL-PLAQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DETROIT DIESEL-PLAQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DETROIT DIESEL-PLAQUET
Products information DETROIT DIESEL-PLAQUET

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DETROIT DIESEL-PLAQUET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engines - Diesel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DETROIT DIESEL-PLAQUET
(Get full report from official database of BE for DETROIT DIESEL-PLAQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor DETROIT DIESEL-PLAQUET
Addition kinds of activities for DETROIT DIESEL-PLAQUET

025399. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
28190300. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
30699917. Draad, rubber | Thread, rubber
36799913. Tube spacers, mica | Tube spacers, mica
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply

Werken bij DETROIT DIESEL-PLAQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DETROIT DIESEL-PLAQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DETROIT DIESEL-PLAQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DETROIT DIESEL-PLAQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van DETROIT DIESEL-PLAQUET in sociale netwerken
Look for responds of DETROIT DIESEL-PLAQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor DETROIT DIESEL-PLAQUET. Laat een reactie achter voor DETROIT DIESEL-PLAQUET. DETROIT DIESEL-PLAQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DETROIT DIESEL-PLAQUET. Leave a respond for DETROIT DIESEL-PLAQUET. DETROIT DIESEL-PLAQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DETROIT DIESEL-PLAQUET op de google maps. Adres en contacten DETROIT DIESEL-PLAQUET
Location of DETROIT DIESEL-PLAQUET on the google maps. Address and contacts of DETROIT DIESEL-PLAQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come DETROIT DIESEL-PLAQUET DETROIT DIESEL-PLAQUET: BRANDWEERKAZERNE | ANGELIQUE HONORE | JEAN CAREME | Comp猫re D茅pannage SPRL | CUISINE ET AMBIANCE SPRL

Other related companies as DETROIT DIESEL-PLAQUET: BRANDWEERKAZERNE | ANGELIQUE HONORE | JEAN CAREME | Comp猫re D茅pannage SPRL | CUISINE ET AMBIANCE SPRL

DETROIT DIESEL-PLAQUET is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DETROIT DIESEL-PLAQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf DETROIT DIESEL-PLAQUET bevindt zich op het adres: Rue du Canal 15; 7640; Antoing (P茅ronnes-lez-Antoing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engines - Diesel. Producten gemaakt in DETROIT DIESEL-PLAQUET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DETROIT DIESEL-PLAQUET is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DETROIT DIESEL-PLAQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DETROIT DIESEL-PLAQUET, openstaande posities, locatie van DETROIT DIESEL-PLAQUET op de kaart.

DETROIT DIESEL-PLAQUET is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DETROIT DIESEL-PLAQUET, company assigned to the tax number BE03474945068. The company DETROIT DIESEL-PLAQUET is located at the address: Rue du Canal 15; 7640; Antoing (P茅ronnes-lez-Antoing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engines - Diesel. Products created in DETROIT DIESEL-PLAQUET were not found.
The main activity of DETROIT DIESEL-PLAQUET is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DETROIT DIESEL-PLAQUET is not available. You also can look at reviews of DETROIT DIESEL-PLAQUET, open positions, location of DETROIT DIESEL-PLAQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DETROIT DIESEL-PLAQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DETROIT DIESEL-PLAQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DETROIT DIESEL-PLAQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DETROIT DIESEL-PLAQUET, employees, financial statistics.