VDW Engineering NV

Contactgegevens VDW Engineering NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDW Engineering NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDW Engineering NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriezone II, 35 9400 Ninove, België

Telefoon (phone): 054.32 78 32 (+32-054.32 78 32) 054.32 78 32 (+32-054.32 78 32)

Fax (fax): 054.32 79 44 (+32-054.32 79 44) 054.32 79 44 (+32-054.32 79 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDW Engineering NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDW Engineering NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDW Engineering NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDW Engineering NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDW Engineering NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDW Engineering NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDW Engineering NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDW Engineering NV
Products information VDW Engineering NV

BTW identificatienummer (tax): BE02442779541
Ondernemingsnummer: 7045776367
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Engineering for mechanics; Metal processing; Military equipment of metal; Military, police, and security service technology; Precision parts, special construction, for metal processing; Reutilization of small metal parts; Special metals processing

Product categorie (product category): Engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDW Engineering NV
(Get full report from official database of BE for VDW Engineering NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDW Engineering NV
Addition kinds of activities for VDW Engineering NV

443200. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
799302. Spelmachines | Game machines
22610000. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
24990100. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
30690501. Hakken, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Heels, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
36479904. Mistlampen | Fog lights
63319907. Vastgoed schade verzekering | Property damage insurance

Werken bij VDW Engineering NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDW Engineering NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDW Engineering NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDW Engineering NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

Zoek naar antwoorden van VDW Engineering NV in sociale netwerken
Look for responds of VDW Engineering NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDW Engineering NV. Laat een reactie achter voor VDW Engineering NV. VDW Engineering NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDW Engineering NV. Leave a respond for VDW Engineering NV. VDW Engineering NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDW Engineering NV op de google maps. Adres en contacten VDW Engineering NV
Location of VDW Engineering NV on the google maps. Address and contacts of VDW Engineering NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VDW Engineering NV VDW Engineering NV: REINTJE | ILLY ESPRESSO WORLD | DE FRUTOS FRANCOIS | FEDERALE POLITIE | Krones SA

Other related companies as VDW Engineering NV: REINTJE | ILLY ESPRESSO WORLD | DE FRUTOS FRANCOIS | FEDERALE POLITIE | Krones SA

VDW Engineering NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDW Engineering NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02442779541. Het bedrijf VDW Engineering NV bevindt zich op het adres: Industriezone II, 35 9400 Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering. Lijst met producten zijn Engineering for mechanics; Metal processing; Military equipment of metal; Military, police, and security service technology; Precision parts, special construction, for metal processing; Reutilization of small metal parts; Special metals processing.
De hoofdactiviteit van VDW Engineering NV is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDW Engineering NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDW Engineering NV, openstaande posities, locatie van VDW Engineering NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VDW Engineering NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDW Engineering NV, company assigned to the tax number BE02442779541. The company VDW Engineering NV is located at the address: Industriezone II, 35 9400 Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering. List of products are Engineering for mechanics; Metal processing; Military equipment of metal; Military, police, and security service technology; Precision parts, special construction, for metal processing; Reutilization of small metal parts; Special metals processing.
The main activity of VDW Engineering NV is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VDW Engineering NV is not available. You also can look at reviews of VDW Engineering NV, open positions, location of VDW Engineering NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDW Engineering NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDW Engineering NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDW Engineering NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDW Engineering NV, employees, financial statistics.