FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV

Contactgegevens FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Lieven Bauwensstr. 9 8200 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-31-28-26 32-50-31-28-26

Fax (fax): 32-50-31-68-68 32-50-31-68-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV
Products information FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05527191162
Ondernemingsnummer: 8774475097
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 899,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV
(Get full report from official database of BE for FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV
Addition kinds of activities for FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV

285102. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
30899903. Banden, kunststoffen | Bands, plastics
39990102. Meubelen, kapper en schoonheidssalon | Furniture, barber and beauty shop
48320106. Evangelie | Gospel
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing
89990101. Artiest | Artist

Werken bij FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV. Laat een reactie achter voor FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV. FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV. Leave a respond for FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV. FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV op de google maps. Adres en contacten FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV
Location of FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV on the google maps. Address and contacts of FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV: Quality Store | Polyfilla Products | I.B.G. Sécurité | Goris A | Wenmakers J

Other related companies as FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV: Quality Store | Polyfilla Products | I.B.G. Sécurité | Goris A | Wenmakers J

FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05527191162. Het bedrijf FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstr. 9 8200 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 899,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, openstaande posities, locatie van FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV op de kaart.

FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV is a company, that was registered 2005 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, company assigned to the tax number BE05527191162. The company FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV is located at the address: Lieven Bauwensstr. 9 8200 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 899,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV were not found.
The main activity of FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV is not available. You also can look at reviews of FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, open positions, location of FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKAASIMPORT JAN DUPONT NV, employees, financial statistics.