FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA

Contactgegevens FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): T Lindeke 20 8880 Ledegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-50-07-50 32-56-50-07-50

Fax (fax): 32-56-50-46-16 32-56-50-46-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA
Products information FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05676330566
Ondernemingsnummer: 5064117431
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA
(Get full report from official database of BE for FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA
Addition kinds of activities for FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA

503203. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
33120000. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
33560700. zirkonium | Zirconium
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
51370407. Hosiery: vrouwen, kinderen en zuigelingen ' | Hosiery: women's, children's, and infants'
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional

Werken bij FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA. Laat een reactie achter voor FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA. FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA. Leave a respond for FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA. FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA op de google maps. Adres en contacten FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA
Location of FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA on the google maps. Address and contacts of FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA: ALLTEXT | ESPACE HORIZON QUALIT? | Cerise Chemtech SA | JACQMIN ANDRE & GILBERT | JEAN-PIERRE ARBAN

Other related companies as FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA: ALLTEXT | ESPACE HORIZON QUALIT? | Cerise Chemtech SA | JACQMIN ANDRE & GILBERT | JEAN-PIERRE ARBAN

FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05676330566. Het bedrijf FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA bevindt zich op het adres: T Lindeke 20 8880 Ledegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, openstaande posities, locatie van FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA op de kaart.

FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, company assigned to the tax number BE05676330566. The company FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA is located at the address: T Lindeke 20 8880 Ledegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA were not found.
The main activity of FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA is not available. You also can look at reviews of FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, open positions, location of FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJORIBA INDUSTRIAL BAKERY BVBA, employees, financial statistics.