Pi Kwadraat

Contactgegevens Pi Kwadraat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pi Kwadraat: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pi Kwadraat

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ternaaiseweg 9; 3580; Beringen, België

Telefoon (phone): 011 45 51 63 (+32-011 45 51 63) 011 45 51 63 (+32-011 45 51 63)

Fax (fax): 011 45 51 64 (+32-011 45 51 64) 011 45 51 64 (+32-011 45 51 64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pi Kwadraat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pi Kwadraat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pi Kwadraat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pi Kwadraat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pi Kwadraat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pi Kwadraat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pi Kwadraat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pi Kwadraat
Products information Pi Kwadraat

BTW identificatienummer (tax): BE08430053710
Ondernemingsnummer: 5174530029
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Engineering offices - General; Consulting engineers

Product categorie (product category): Engineering offices- Civil engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pi Kwadraat
(Get full report from official database of BE for Pi Kwadraat)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pi Kwadraat
Addition kinds of activities for Pi Kwadraat

251199. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
28690504. Sacharine | Saccharin
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
62110101. Bond dealers en makelaars | Bond dealers and brokers

Werken bij Pi Kwadraat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pi Kwadraat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pi Kwadraat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pi Kwadraat. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van Pi Kwadraat in sociale netwerken
Look for responds of Pi Kwadraat in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pi Kwadraat. Laat een reactie achter voor Pi Kwadraat. Pi Kwadraat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pi Kwadraat. Leave a respond for Pi Kwadraat. Pi Kwadraat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pi Kwadraat op de google maps. Adres en contacten Pi Kwadraat
Location of Pi Kwadraat on the google maps. Address and contacts of Pi Kwadraat

Andere gerelateerde bedrijven als come Pi Kwadraat Pi Kwadraat: FLSCA HYGIENE PRODUCTS SA | A.C. Jardins sprl-Chantal Letellier | MARC DE CORTE | FREDERIC VAN NIEUWENHUYSE | NICOLAY CHARLES SPRL

Other related companies as Pi Kwadraat: FLSCA HYGIENE PRODUCTS SA | A.C. Jardins sprl-Chantal Letellier | MARC DE CORTE | FREDERIC VAN NIEUWENHUYSE | NICOLAY CHARLES SPRL

Pi Kwadraat is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pi Kwadraat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08430053710. Het bedrijf Pi Kwadraat bevindt zich op het adres: Ternaaiseweg 9; 3580; Beringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices- Civil engineering. Lijst met producten zijn Engineering offices - General; Consulting engineers.
De hoofdactiviteit van Pi Kwadraat is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pi Kwadraat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pi Kwadraat, openstaande posities, locatie van Pi Kwadraat op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pi Kwadraat is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pi Kwadraat, company assigned to the tax number BE08430053710. The company Pi Kwadraat is located at the address: Ternaaiseweg 9; 3580; Beringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices- Civil engineering. List of products are Engineering offices - General; Consulting engineers.
The main activity of Pi Kwadraat is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pi Kwadraat is not available. You also can look at reviews of Pi Kwadraat, open positions, location of Pi Kwadraat on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pi Kwadraat, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pi Kwadraat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pi Kwadraat, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pi Kwadraat, employees, financial statistics.