A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
Private companiesNonclassifiable Establishments • A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

Contactgegevens A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldplein 16 Box 6; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 26 34 10 (+32-011 26 34 10) 011 26 34 10 (+32-011 26 34 10)

Fax (fax): +32 (60) 769-53-37 +32 (60) 769-53-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
Products information A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE09847839355
Ondernemingsnummer: 5355255126
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Engineering offices - General

Product categorie (product category): Engineering offices - Industrial automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
(Get full report from official database of BE for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
Addition kinds of activities for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

5087. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
27910102. Monotype samenstelling, voor de drukkerij | Monotype composition, for the printing trade
28190201. Boorzuur | Boric acid
32959901. Blastovenslag | Blast furnace slag
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
45810303. Militaire vliegveld | Military flying field

Werken bij A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Monteur (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: WESTLAND

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Laat een reactie achter voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Leave a respond for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU op de google maps. Adres en contacten A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
Location of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU on the google maps. Address and contacts of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: Francoise (Coiffure) | GALERIE MEERT-RIHOUX | BASSAI WADO | VRIJE LAGERE SCHOOL | DAEYAERT

Other related companies as A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: Francoise (Coiffure) | GALERIE MEERT-RIHOUX | BASSAI WADO | VRIJE LAGERE SCHOOL | DAEYAERT

A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09847839355. Het bedrijf A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU bevindt zich op het adres: Leopoldplein 16 Box 6; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices - Industrial automation. Lijst met producten zijn Engineering offices - General.
De hoofdactiviteit van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, openstaande posities, locatie van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, company assigned to the tax number BE09847839355. The company A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is located at the address: Leopoldplein 16 Box 6; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices - Industrial automation. List of products are Engineering offices - General.
The main activity of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is not available. You also can look at reviews of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, open positions, location of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, employees, financial statistics.