Top E

Contactgegevens Top E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Top E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Top E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 124; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 644 11 09 (+32-02 644 11 09) 02 644 11 09 (+32-02 644 11 09)

Fax (fax): +32 (64) 269-91-64 +32 (64) 269-91-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Top E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Top E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Top E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Top E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Top E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Top E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Top E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Top E
Products information Top E

BTW identificatienummer (tax): BE04648834228
Ondernemingsnummer: 7107299804
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Top E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Top E
(Get full report from official database of BE for Top E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Top E
Addition kinds of activities for Top E

358506. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
22739905. Smyrna tapijten en tapijten, machine geweven | Smyrna carpets and rugs, machine woven
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
50740203. Ketels, stoom | Boilers, steam
50990800. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order
83310103. Vaardigheidsopleidingscentrum | Skill training center

Werken bij Top E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Top E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Top E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Top E. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Marketing - Student job (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Studaro

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van Top E in sociale netwerken
Look for responds of Top E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Top E. Laat een reactie achter voor Top E. Top E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Top E. Leave a respond for Top E. Top E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Top E op de google maps. Adres en contacten Top E
Location of Top E on the google maps. Address and contacts of Top E

Andere gerelateerde bedrijven als come Top E Top E: OLIVIER GASIA | Mc David Europe | J. DONS | Arcotherm SPRL | FRANS LANGBEEN

Other related companies as Top E: OLIVIER GASIA | Mc David Europe | J. DONS | Arcotherm SPRL | FRANS LANGBEEN

Top E is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Top E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04648834228. Het bedrijf Top E bevindt zich op het adres: Avenue Louise 124; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices - General. Producten gemaakt in Top E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Top E is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Top E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Top E, openstaande posities, locatie van Top E op de kaart.

Top E is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Top E, company assigned to the tax number BE04648834228. The company Top E is located at the address: Avenue Louise 124; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices - General. Products created in Top E were not found.
The main activity of Top E is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Top E is not available. You also can look at reviews of Top E, open positions, location of Top E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Top E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Top E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Top E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Top E, employees, financial statistics.