Steils M

Contactgegevens Steils M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steils M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steils M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ouren 23; 4790; Burg-Reuland, België

Telefoon (phone): 080 32 90 73 (+32-080 32 90 73) 080 32 90 73 (+32-080 32 90 73)

Fax (fax): 080 32 90 73 (+32-080 32 90 73) 080 32 90 73 (+32-080 32 90 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steils M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steils M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steils M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steils M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steils M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steils M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steils M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steils M
Products information Steils M

BTW identificatienummer (tax): BE06617309570
Ondernemingsnummer: 9399871826
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Steils M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steils M
(Get full report from official database of BE for Steils M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steils M
Addition kinds of activities for Steils M

38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
51819902. Bier en andere gefermenteerde moutalcoholen | Beer and other fermented malt liquors
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij Steils M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steils M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steils M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steils M. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Steils M in sociale netwerken
Look for responds of Steils M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steils M. Laat een reactie achter voor Steils M. Steils M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steils M. Leave a respond for Steils M. Steils M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steils M op de google maps. Adres en contacten Steils M
Location of Steils M on the google maps. Address and contacts of Steils M

Andere gerelateerde bedrijven als come Steils M Steils M: Debooser S | De Badrihaye H | IVENS R. | COIFFURE AGNES D. | RONDAY FILS

Other related companies as Steils M: Debooser S | De Badrihaye H | IVENS R. | COIFFURE AGNES D. | RONDAY FILS

Steils M is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Steils M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06617309570. Het bedrijf Steils M bevindt zich op het adres: Ouren 23; 4790; Burg-Reuland. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices - General. Producten gemaakt in Steils M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steils M is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steils M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steils M, openstaande posities, locatie van Steils M op de kaart.

Steils M is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Steils M, company assigned to the tax number BE06617309570. The company Steils M is located at the address: Ouren 23; 4790; Burg-Reuland. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices - General. Products created in Steils M were not found.
The main activity of Steils M is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Steils M is not available. You also can look at reviews of Steils M, open positions, location of Steils M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steils M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steils M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steils M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steils M, employees, financial statistics.