PAC SPRL

Contactgegevens PAC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAC SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Moissonneurs 43; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België

Telefoon (phone): 010 24 70 77 (+32-010 24 70 77) 010 24 70 77 (+32-010 24 70 77)

Fax (fax): 010 24 72 20 (+32-010 24 72 20) 010 24 72 20 (+32-010 24 72 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAC SPRL
Products information PAC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09899475097
Ondernemingsnummer: 2976715087
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in PAC SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAC SPRL
(Get full report from official database of BE for PAC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAC SPRL
Addition kinds of activities for PAC SPRL

3944. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
461300. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
864101. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
22999900. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
34950000. Draadveren | Wire springs
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters
89990904. Fysica consultant | Physics consultant

Werken bij PAC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van PAC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PAC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAC SPRL. Laat een reactie achter voor PAC SPRL. PAC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAC SPRL. Leave a respond for PAC SPRL. PAC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAC SPRL op de google maps. Adres en contacten PAC SPRL
Location of PAC SPRL on the google maps. Address and contacts of PAC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PAC SPRL PAC SPRL: RIJSCHOOL VORENDONK | Magec NV | JCCS BVBA | A. et A. Services SC | Constructiebedrijf Ivens NV

Other related companies as PAC SPRL: RIJSCHOOL VORENDONK | Magec NV | JCCS BVBA | A. et A. Services SC | Constructiebedrijf Ivens NV

PAC SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09899475097. Het bedrijf PAC SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Moissonneurs 43; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Engineering offices - General. Producten gemaakt in PAC SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAC SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAC SPRL, openstaande posities, locatie van PAC SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAC SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAC SPRL, company assigned to the tax number BE09899475097. The company PAC SPRL is located at the address: Avenue des Moissonneurs 43; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Engineering offices - General. Products created in PAC SPRL were not found.
The main activity of PAC SPRL is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAC SPRL is not available. You also can look at reviews of PAC SPRL, open positions, location of PAC SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAC SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAC SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAC SPRL, employees, financial statistics.