J.Z.H. & Partners

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • J.Z.H. & Partners
Private companiesTransportation Services • J.Z.H. & Partners

Contactgegevens J.Z.H. & Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.Z.H. & Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.Z.H. & Partners

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la V茅nerie 5; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 675 25 20 (+32-02 675 25 20) 02 675 25 20 (+32-02 675 25 20)

Fax (fax): 02 675 07 32 (+32-02 675 07 32) 02 675 07 32 (+32-02 675 07 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.Z.H. & Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.Z.H. & Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.Z.H. & Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.Z.H. & Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.Z.H. & Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.Z.H. & Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.Z.H. & Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.Z.H. & Partners
Products information J.Z.H. & Partners

BTW identificatienummer (tax): BE05731536865
Ondernemingsnummer: 1850891113
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Engineering offices- Technical equipment; Consulting engineers^^Engineering offices- Technical equipment; Consulting engineers; Architects

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.Z.H. & Partners
(Get full report from official database of BE for J.Z.H. & Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.Z.H. & Partners
Addition kinds of activities for J.Z.H. & Partners

7532. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
506400. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
28910103. Afdichtingsverbindingen voor pijpdraden of gewrichten | Sealing compounds for pipe threads or joints
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
37289901. Vliegtuigen assemblage, subassemblies en onderdelen, nec | Aircraft assemblies, subassemblies, and parts, nec
38290218. Solarimeters | Solarimeters

Werken bij J.Z.H. & Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.Z.H. & Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.Z.H. & Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.Z.H. & Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Akros Solutions - Process Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Process Manager to align the processes across the different parties below. Familiar with operational ITIL environment and the following processes in particular The Incident Manager will repair the service for the customer as soon as possible with the aim of minimising the negative impact of a failure within the IT service to achieve the quality and availability levels agreed upon by the SLAs. The Change Manager is in favour of evaluating, authorizing and checking changes with the aim of managing the volume of changes needed in such a way that a possible negative impact of these changes on the business is minimised. The Problem Manager has the task of minimising the negative impact of incidents and changes on the business caused by errors within the IT services. The Problem Manager also aims to prevent incidents and changes proactively by consulting documents of "root cause analysis" of previous problems. The task of the Release Manager is to design and implement a successful rollout of sprints/releases in software/Hardware and efficient procedures for the distribution and installation of changes. The Configuration Manager has the task to keep the management of all packages configured within the application infrastructure up to date in the CMDB. Hereby he will collaborate closely with Release & Change Management. The Availability Manager is responsible for ensuring that the services available are equal or greater to the agreed business needs and in a cost-effective manner. The Capacity Manager is responsible that the capacity reports of the environment Applications & Infrastructure are analyzed and where necessary the end-to-end process is informed of possible problems with it capacity.

Zoek naar antwoorden van J.Z.H. & Partners in sociale netwerken
Look for responds of J.Z.H. & Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.Z.H. & Partners. Laat een reactie achter voor J.Z.H. & Partners. J.Z.H. & Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.Z.H. & Partners. Leave a respond for J.Z.H. & Partners. J.Z.H. & Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.Z.H. & Partners op de google maps. Adres en contacten J.Z.H. & Partners
Location of J.Z.H. & Partners on the google maps. Address and contacts of J.Z.H. & Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come J.Z.H. & Partners J.Z.H. & Partners: Belux Conseil | Roubine Stéphanie | 'T HOEKSKE | GOFFINET RUDI | De Gheest P

Other related companies as J.Z.H. & Partners: Belux Conseil | Roubine Stéphanie | 'T HOEKSKE | GOFFINET RUDI | De Gheest P

J.Z.H. & Partners is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.Z.H. & Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05731536865. Het bedrijf J.Z.H. & Partners bevindt zich op het adres: Rue de la V茅nerie 5; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Engineering offices- Technical equipment; Consulting engineers^^Engineering offices- Technical equipment; Consulting engineers; Architects.
De hoofdactiviteit van J.Z.H. & Partners is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.Z.H. & Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.Z.H. & Partners, openstaande posities, locatie van J.Z.H. & Partners op de kaart.

J.Z.H. & Partners is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.Z.H. & Partners, company assigned to the tax number BE05731536865. The company J.Z.H. & Partners is located at the address: Rue de la V茅nerie 5; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices - General. List of products are Engineering offices- Technical equipment; Consulting engineers^^Engineering offices- Technical equipment; Consulting engineers; Architects.
The main activity of J.Z.H. & Partners is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J.Z.H. & Partners is not available. You also can look at reviews of J.Z.H. & Partners, open positions, location of J.Z.H. & Partners on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.Z.H. & Partners, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.Z.H. & Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.Z.H. & Partners, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.Z.H. & Partners, employees, financial statistics.