Europromotion NV

Contactgegevens Europromotion NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europromotion NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europromotion NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Draaiboomstraat 6; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 354 08 08 (+32-03 354 08 08) 03 354 08 08 (+32-03 354 08 08)

Fax (fax): 03 354 09 09 (+32-03 354 09 09) 03 354 09 09 (+32-03 354 09 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europromotion NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europromotion NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europromotion NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europromotion NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europromotion NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europromotion NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europromotion NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europromotion NV
Products information Europromotion NV

BTW identificatienummer (tax): BE08183959960
Ondernemingsnummer: 7319061279
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Demonstration sale - Companies; Hostesses; Sales promotion - Consultants

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europromotion NV
(Get full report from official database of BE for Europromotion NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europromotion NV
Addition kinds of activities for Europromotion NV

451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
22539902. Verf en afwerking breien bovenkleding, excl. | Dyeing and finishing knit outerwear, excl. hosiery and glove
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
36340109. Verwarmers, tape | Heaters, tape
56990407. Kleding, handgeschilderd | Clothing, hand painted
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
59991807. Hoge stoelen | High chairs

Werken bij Europromotion NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europromotion NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europromotion NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europromotion NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van Europromotion NV in sociale netwerken
Look for responds of Europromotion NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europromotion NV. Laat een reactie achter voor Europromotion NV. Europromotion NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europromotion NV. Leave a respond for Europromotion NV. Europromotion NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europromotion NV op de google maps. Adres en contacten Europromotion NV
Location of Europromotion NV on the google maps. Address and contacts of Europromotion NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Europromotion NV Europromotion NV: Raman L | OVLAQUE DIDIER | FA. DE RYCK | LILIANE DILLES | PAULA MAQUOI

Other related companies as Europromotion NV: Raman L | OVLAQUE DIDIER | FA. DE RYCK | LILIANE DILLES | PAULA MAQUOI

Europromotion NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Europromotion NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08183959960. Het bedrijf Europromotion NV bevindt zich op het adres: Draaiboomstraat 6; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Demonstration sale - Companies; Hostesses; Sales promotion - Consultants.
De hoofdactiviteit van Europromotion NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europromotion NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europromotion NV, openstaande posities, locatie van Europromotion NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Europromotion NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Europromotion NV, company assigned to the tax number BE08183959960. The company Europromotion NV is located at the address: Draaiboomstraat 6; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices - General. List of products are Demonstration sale - Companies; Hostesses; Sales promotion - Consultants.
The main activity of Europromotion NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Europromotion NV is not available. You also can look at reviews of Europromotion NV, open positions, location of Europromotion NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europromotion NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europromotion NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europromotion NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europromotion NV, employees, financial statistics.