DELTA GC

Contactgegevens DELTA GC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELTA GC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELTA GC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Paris 14; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 341 34 88 (+32-04 341 34 88) 04 341 34 88 (+32-04 341 34 88)

Fax (fax): 04 343 48 84 (+32-04 343 48 84) 04 343 48 84 (+32-04 343 48 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELTA GC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELTA GC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELTA GC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELTA GC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELTA GC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELTA GC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELTA GC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELTA GC
Products information DELTA GC

BTW identificatienummer (tax): BE07278137207
Ondernemingsnummer: 6534088134
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Consulting engineers; Engineering offices- Civil engineering

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELTA GC
(Get full report from official database of BE for DELTA GC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELTA GC
Addition kinds of activities for DELTA GC

289101. Sealants | Sealants
349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
01739903. Filbert Grove | Filbert grove
20989904. Vermicelli, droog | Vermicelli, dry
24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
28990505. Rosin maten | Rosin sizes
39440706. Wandelaars, baby (voertuig) | Walkers, baby (vehicle)
78329900. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec

Werken bij DELTA GC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELTA GC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELTA GC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELTA GC. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van DELTA GC in sociale netwerken
Look for responds of DELTA GC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELTA GC. Laat een reactie achter voor DELTA GC. DELTA GC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELTA GC. Leave a respond for DELTA GC. DELTA GC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELTA GC op de google maps. Adres en contacten DELTA GC
Location of DELTA GC on the google maps. Address and contacts of DELTA GC

Andere gerelateerde bedrijven als come DELTA GC DELTA GC: ?T FONTEINTJE | PLAQUET FRAN?OIS | Mieke Orye | YUGOSLAV AIRLINES | MANOIR DE LA QUI?TUDE

Other related companies as DELTA GC: ?T FONTEINTJE | PLAQUET FRAN?OIS | Mieke Orye | YUGOSLAV AIRLINES | MANOIR DE LA QUI?TUDE

DELTA GC is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELTA GC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07278137207. Het bedrijf DELTA GC bevindt zich op het adres: Rue de Paris 14; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Consulting engineers; Engineering offices- Civil engineering.
De hoofdactiviteit van DELTA GC is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELTA GC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELTA GC, openstaande posities, locatie van DELTA GC op de kaart.

DELTA GC is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELTA GC, company assigned to the tax number BE07278137207. The company DELTA GC is located at the address: Rue de Paris 14; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Engineering offices - General. List of products are Consulting engineers; Engineering offices- Civil engineering.
The main activity of DELTA GC is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELTA GC is not available. You also can look at reviews of DELTA GC, open positions, location of DELTA GC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELTA GC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELTA GC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELTA GC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELTA GC, employees, financial statistics.