Claeys Engineering Ing

Contactgegevens Claeys Engineering Ing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claeys Engineering Ing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claeys Engineering Ing

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleitstraat 26; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 96 90; 0475 73 26 76 (+32-09 372 96 90; 0475 73 26 76) 09 372 96 90; 0475 73 26 76 (+32-09 372 96 90; 0475 73 26 76)

Fax (fax): 09 372 87 31 (+32-09 372 87 31) 09 372 87 31 (+32-09 372 87 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claeys Engineering Ing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claeys Engineering Ing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claeys Engineering Ing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claeys Engineering Ing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claeys Engineering Ing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claeys Engineering Ing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claeys Engineering Ing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claeys Engineering Ing
Products information Claeys Engineering Ing

BTW identificatienummer (tax): BE03889678955
Ondernemingsnummer: 6651367187
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Claeys Engineering Ing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claeys Engineering Ing
(Get full report from official database of BE for Claeys Engineering Ing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claeys Engineering Ing
Addition kinds of activities for Claeys Engineering Ing

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
20870000. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
24991505. Stoppers, hout | Stoppers, wood
32720320. Stropdassen, spoorweg: beton | Ties, railroad: concrete
33560204. Zilveren en zilveren legeringen, staven, lakens, enz. | Silver and silver alloy bars, rods, sheets, etc.
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
75490301. Sleepdienst, auto | Towing service, automotive
80829902. Bezoekende verpleegkundige dienst | Visiting nurse service

Werken bij Claeys Engineering Ing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claeys Engineering Ing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claeys Engineering Ing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claeys Engineering Ing. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Zoek naar antwoorden van Claeys Engineering Ing in sociale netwerken
Look for responds of Claeys Engineering Ing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claeys Engineering Ing. Laat een reactie achter voor Claeys Engineering Ing. Claeys Engineering Ing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claeys Engineering Ing. Leave a respond for Claeys Engineering Ing. Claeys Engineering Ing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claeys Engineering Ing op de google maps. Adres en contacten Claeys Engineering Ing
Location of Claeys Engineering Ing on the google maps. Address and contacts of Claeys Engineering Ing

Andere gerelateerde bedrijven als come Claeys Engineering Ing Claeys Engineering Ing: LARA BVBA | MEDIACLIC | JAN VAN EETVELDE | MARCEL MEYNS | KATHOLIEKE HOGESCHOOL

Other related companies as Claeys Engineering Ing: LARA BVBA | MEDIACLIC | JAN VAN EETVELDE | MARCEL MEYNS | KATHOLIEKE HOGESCHOOL

Claeys Engineering Ing is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claeys Engineering Ing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03889678955. Het bedrijf Claeys Engineering Ing bevindt zich op het adres: Kleitstraat 26; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices - General. Producten gemaakt in Claeys Engineering Ing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claeys Engineering Ing is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claeys Engineering Ing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claeys Engineering Ing, openstaande posities, locatie van Claeys Engineering Ing op de kaart.

Claeys Engineering Ing is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claeys Engineering Ing, company assigned to the tax number BE03889678955. The company Claeys Engineering Ing is located at the address: Kleitstraat 26; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices - General. Products created in Claeys Engineering Ing were not found.
The main activity of Claeys Engineering Ing is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Claeys Engineering Ing is not available. You also can look at reviews of Claeys Engineering Ing, open positions, location of Claeys Engineering Ing on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claeys Engineering Ing, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claeys Engineering Ing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claeys Engineering Ing, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claeys Engineering Ing, employees, financial statistics.