B.E.I. Engineering SPRL

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • B.E.I. Engineering SPRL
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • B.E.I. Engineering SPRL

Contactgegevens B.E.I. Engineering SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.E.I. Engineering SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.E.I. Engineering SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph l'hoir 37; 6181; Courcelles (Gouy-lez-Pi茅ton), België

Telefoon (phone): 071 84 54 85 (+32-071 84 54 85) 071 84 54 85 (+32-071 84 54 85)

Fax (fax): 071 84 54 86 (+32-071 84 54 86) 071 84 54 86 (+32-071 84 54 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.E.I. Engineering SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.E.I. Engineering SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.E.I. Engineering SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.E.I. Engineering SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.E.I. Engineering SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.E.I. Engineering SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.E.I. Engineering SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.E.I. Engineering SPRL
Products information B.E.I. Engineering SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06143798828
Ondernemingsnummer: 5169036865
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 599,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Engineering offices- Civil engineering

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.E.I. Engineering SPRL
(Get full report from official database of BE for B.E.I. Engineering SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.E.I. Engineering SPRL
Addition kinds of activities for B.E.I. Engineering SPRL

204101. Meel | Flour
399904. Furs | Furs
22590102. Verven en afwerken breien handschoenen en mittens | Dyeing and finishing knit gloves and mittens
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
34989901. Spoelen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Coils, pipe: fabricated from purchased pipe
35829900. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
39990102. Meubelen, kapper en schoonheidssalon | Furniture, barber and beauty shop
51980202. Vlek | Stain
87420305. Verkoop (inclusief verkoop management) consultant | Sales (including sales management) consultant

Werken bij B.E.I. Engineering SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.E.I. Engineering SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.E.I. Engineering SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.E.I. Engineering SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

Zoek naar antwoorden van B.E.I. Engineering SPRL in sociale netwerken
Look for responds of B.E.I. Engineering SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.E.I. Engineering SPRL. Laat een reactie achter voor B.E.I. Engineering SPRL. B.E.I. Engineering SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.E.I. Engineering SPRL. Leave a respond for B.E.I. Engineering SPRL. B.E.I. Engineering SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.E.I. Engineering SPRL op de google maps. Adres en contacten B.E.I. Engineering SPRL
Location of B.E.I. Engineering SPRL on the google maps. Address and contacts of B.E.I. Engineering SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come B.E.I. Engineering SPRL B.E.I. Engineering SPRL: Van Kerckhoven BVBA | COIFFURE APOLLIN'HAIR | I.S.P. | Leroux J | IMMO JARDEZ

Other related companies as B.E.I. Engineering SPRL: Van Kerckhoven BVBA | COIFFURE APOLLIN'HAIR | I.S.P. | Leroux J | IMMO JARDEZ

B.E.I. Engineering SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.E.I. Engineering SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06143798828. Het bedrijf B.E.I. Engineering SPRL bevindt zich op het adres: Rue Joseph l'hoir 37; 6181; Courcelles (Gouy-lez-Pi茅ton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 599,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Engineering offices- Civil engineering.
De hoofdactiviteit van B.E.I. Engineering SPRL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.E.I. Engineering SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.E.I. Engineering SPRL, openstaande posities, locatie van B.E.I. Engineering SPRL op de kaart.

B.E.I. Engineering SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.E.I. Engineering SPRL, company assigned to the tax number BE06143798828. The company B.E.I. Engineering SPRL is located at the address: Rue Joseph l'hoir 37; 6181; Courcelles (Gouy-lez-Pi茅ton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 599,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices - General. List of products are Engineering offices- Civil engineering.
The main activity of B.E.I. Engineering SPRL is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B.E.I. Engineering SPRL is not available. You also can look at reviews of B.E.I. Engineering SPRL, open positions, location of B.E.I. Engineering SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.E.I. Engineering SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.E.I. Engineering SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.E.I. Engineering SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.E.I. Engineering SPRL, employees, financial statistics.