M茅t茅o Services c/o I & I

Contactgegevens M茅t茅o Services c/o I & I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M茅t茅o Services c/o I & I: address, phone, fax, email, website, opening hours

M茅t茅o Services c/o I & I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapeldreef 60; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 29 83 11 (+32-016 29 83 11) 016 29 83 11 (+32-016 29 83 11)

Fax (fax): 016 29 83 19 (+32-016 29 83 19) 016 29 83 19 (+32-016 29 83 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M茅t茅o Services c/o I & I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M茅t茅o Services c/o I & I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M茅t茅o Services c/o I & I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M茅t茅o Services c/o I & I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M茅t茅o Services c/o I & I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M茅t茅o Services c/o I & I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M茅t茅o Services c/o I & I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M茅t茅o Services c/o I & I
Products information M茅t茅o Services c/o I & I

BTW identificatienummer (tax): BE08644287109
Ondernemingsnummer: 9093353271
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in M茅t茅o Services c/o I & I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - Environmental techniques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M茅t茅o Services c/o I & I
(Get full report from official database of BE for M茅t茅o Services c/o I & I)

Aanvulling soorten activiteiten voor M茅t茅o Services c/o I & I
Addition kinds of activities for M茅t茅o Services c/o I & I

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
078102. Landschapsdiensten | Landscape services
242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
17960000. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
20150405. Spel, klein: geslacht en gekleed | Game, small: slaughtered and dressed
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
39529901. Krijt: timmerlieden, bord, markering, kleermakers ', enz. | Chalk: carpenters', blackboard, marking, tailors', etc.

Werken bij M茅t茅o Services c/o I & I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M茅t茅o Services c/o I & I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M茅t茅o Services c/o I & I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M茅t茅o Services c/o I & I. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

Zoek naar antwoorden van M茅t茅o Services c/o I & I in sociale netwerken
Look for responds of M茅t茅o Services c/o I & I in social networks

Lees alle opmerkingen voor M茅t茅o Services c/o I & I. Laat een reactie achter voor M茅t茅o Services c/o I & I. M茅t茅o Services c/o I & I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M茅t茅o Services c/o I & I. Leave a respond for M茅t茅o Services c/o I & I. M茅t茅o Services c/o I & I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M茅t茅o Services c/o I & I op de google maps. Adres en contacten M茅t茅o Services c/o I & I
Location of M茅t茅o Services c/o I & I on the google maps. Address and contacts of M茅t茅o Services c/o I & I

Andere gerelateerde bedrijven als come M茅t茅o Services c/o I & I M茅t茅o Services c/o I & I: MESTAGH H&N | Plafonnage Service SPRL | VVKS 24° SINT-FRANS | ROMAIN WILLEMS | ALAIN VERSTRAETE

Other related companies as M茅t茅o Services c/o I & I: MESTAGH H&N | Plafonnage Service SPRL | VVKS 24° SINT-FRANS | ROMAIN WILLEMS | ALAIN VERSTRAETE

M茅t茅o Services c/o I & I is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M茅t茅o Services c/o I & I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08644287109. Het bedrijf M茅t茅o Services c/o I & I bevindt zich op het adres: Kapeldreef 60; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 277,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices - Environmental techniques. Producten gemaakt in M茅t茅o Services c/o I & I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M茅t茅o Services c/o I & I is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M茅t茅o Services c/o I & I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M茅t茅o Services c/o I & I, openstaande posities, locatie van M茅t茅o Services c/o I & I op de kaart.

M茅t茅o Services c/o I & I is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is M茅t茅o Services c/o I & I, company assigned to the tax number BE08644287109. The company M茅t茅o Services c/o I & I is located at the address: Kapeldreef 60; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 277,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices - Environmental techniques. Products created in M茅t茅o Services c/o I & I were not found.
The main activity of M茅t茅o Services c/o I & I is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M茅t茅o Services c/o I & I is not available. You also can look at reviews of M茅t茅o Services c/o I & I, open positions, location of M茅t茅o Services c/o I & I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M茅t茅o Services c/o I & I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M茅t茅o Services c/o I & I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M茅t茅o Services c/o I & I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M茅t茅o Services c/o I & I, employees, financial statistics.