Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL
Private companiesFood and Kindred Products • Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL

Contactgegevens Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tergn茅e 164; 6240; Farciennes, België

Telefoon (phone): 071 39 00 83 (+32-071 39 00 83) 071 39 00 83 (+32-071 39 00 83)

Fax (fax): 071 39 44 89 (+32-071 39 44 89) 071 39 44 89 (+32-071 39 44 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL
Products information Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01953063964
Ondernemingsnummer: 7295440673
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - Environmental techniques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL
(Get full report from official database of BE for Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL
Addition kinds of activities for Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL

7699. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
52110505. Stenen | Paving stones
95110200. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies

Werken bij Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

Zoek naar antwoorden van Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL. Laat een reactie achter voor Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL. Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL. Leave a respond for Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL. Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL op de google maps. Adres en contacten Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL
Location of Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL on the google maps. Address and contacts of Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL: Van Den Heurck L | FA. HOESSELS | Willemet G | B.C. LIBERTAS | A. DELHAISE

Other related companies as Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL: Van Den Heurck L | FA. HOESSELS | Willemet G | B.C. LIBERTAS | A. DELHAISE

Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953063964. Het bedrijf Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Tergn茅e 164; 6240; Farciennes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engineering offices - Environmental techniques. Producten gemaakt in Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, openstaande posities, locatie van Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL op de kaart.

Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, company assigned to the tax number BE01953063964. The company Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL is located at the address: Rue de Tergn茅e 164; 6240; Farciennes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engineering offices - Environmental techniques. Products created in Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL were not found.
The main activity of Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL is not available. You also can look at reviews of Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, open positions, location of Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europ茅enne du Traitement des R茅sidus Solides SPRL, employees, financial statistics.