Ecosys BVBA

Contactgegevens Ecosys BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecosys BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecosys BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veenderweg 59; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 42 08 50; 0495 50 82 09 (+32-011 42 08 50; 0495 50 82 09) 011 42 08 50; 0495 50 82 09 (+32-011 42 08 50; 0495 50 82 09)

Fax (fax): 011 42 08 50; 011 42 36 06 (+32-011 42 08 50; 011 42 36 06) 011 42 08 50; 011 42 36 06 (+32-011 42 08 50; 011 42 36 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecosys BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecosys BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecosys BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecosys BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecosys BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecosys BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecosys BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecosys BVBA
Products information Ecosys BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04885314941
Ondernemingsnummer: 1671539306
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Soil analysis; Engineering offices - General

Product categorie (product category): Engineering offices - Environmental techniques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecosys BVBA
(Get full report from official database of BE for Ecosys BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecosys BVBA
Addition kinds of activities for Ecosys BVBA

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
29110506. Road oliën | Road oils
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
59619924. Farmaceutische producten, postorder | Pharmaceuticals, mail order
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij Ecosys BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecosys BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecosys BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecosys BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Ecosys BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ecosys BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecosys BVBA. Laat een reactie achter voor Ecosys BVBA. Ecosys BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecosys BVBA. Leave a respond for Ecosys BVBA. Ecosys BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecosys BVBA op de google maps. Adres en contacten Ecosys BVBA
Location of Ecosys BVBA on the google maps. Address and contacts of Ecosys BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecosys BVBA Ecosys BVBA: DRIES DECADT | PIERRE SACR? | NICOLE AMEYE | JEANNINE PEETERS | Limbutex BVBA

Other related companies as Ecosys BVBA: DRIES DECADT | PIERRE SACR? | NICOLE AMEYE | JEANNINE PEETERS | Limbutex BVBA

Ecosys BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ecosys BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04885314941. Het bedrijf Ecosys BVBA bevindt zich op het adres: Veenderweg 59; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering offices - Environmental techniques. Lijst met producten zijn Soil analysis; Engineering offices - General.
De hoofdactiviteit van Ecosys BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecosys BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecosys BVBA, openstaande posities, locatie van Ecosys BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ecosys BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ecosys BVBA, company assigned to the tax number BE04885314941. The company Ecosys BVBA is located at the address: Veenderweg 59; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering offices - Environmental techniques. List of products are Soil analysis; Engineering offices - General.
The main activity of Ecosys BVBA is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecosys BVBA is not available. You also can look at reviews of Ecosys BVBA, open positions, location of Ecosys BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecosys BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecosys BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecosys BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecosys BVBA, employees, financial statistics.