Asset Ingenieursbureau NV

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Asset Ingenieursbureau NV
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Asset Ingenieursbureau NV

Contactgegevens Asset Ingenieursbureau NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asset Ingenieursbureau NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asset Ingenieursbureau NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wiedauwkaai 51; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 253 56 37; 09 253 56 84 (+32-09 253 56 37; 09 253 56 84) 09 253 56 37; 09 253 56 84 (+32-09 253 56 37; 09 253 56 84)

Fax (fax): 09 253 90 52 (+32-09 253 90 52) 09 253 90 52 (+32-09 253 90 52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asset Ingenieursbureau NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asset Ingenieursbureau NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asset Ingenieursbureau NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asset Ingenieursbureau NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asset Ingenieursbureau NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asset Ingenieursbureau NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asset Ingenieursbureau NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asset Ingenieursbureau NV
Products information Asset Ingenieursbureau NV

BTW identificatienummer (tax): BE03662536621
Ondernemingsnummer: 7827178955
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Engineering offices- Civil engineering; Soil analysis; Land surveyors; Safety coordinators

Product categorie (product category): Engineering offices - Environmental techniques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asset Ingenieursbureau NV
(Get full report from official database of BE for Asset Ingenieursbureau NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asset Ingenieursbureau NV
Addition kinds of activities for Asset Ingenieursbureau NV

2732. Boeken afdrukken | Book printing
3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
25910204. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
32110301. Glas bouwen, vlak | Building glass, flat
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij Asset Ingenieursbureau NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asset Ingenieursbureau NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asset Ingenieursbureau NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asset Ingenieursbureau NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

Zoek naar antwoorden van Asset Ingenieursbureau NV in sociale netwerken
Look for responds of Asset Ingenieursbureau NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asset Ingenieursbureau NV. Laat een reactie achter voor Asset Ingenieursbureau NV. Asset Ingenieursbureau NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asset Ingenieursbureau NV. Leave a respond for Asset Ingenieursbureau NV. Asset Ingenieursbureau NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asset Ingenieursbureau NV op de google maps. Adres en contacten Asset Ingenieursbureau NV
Location of Asset Ingenieursbureau NV on the google maps. Address and contacts of Asset Ingenieursbureau NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Asset Ingenieursbureau NV Asset Ingenieursbureau NV: VERBRUGGEN | VAN STICHEL | SHEHERAZADE | St.-Michel Cars | JOHAN DEVLIEGER

Other related companies as Asset Ingenieursbureau NV: VERBRUGGEN | VAN STICHEL | SHEHERAZADE | St.-Michel Cars | JOHAN DEVLIEGER

Asset Ingenieursbureau NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Asset Ingenieursbureau NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03662536621. Het bedrijf Asset Ingenieursbureau NV bevindt zich op het adres: Wiedauwkaai 51; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices - Environmental techniques. Lijst met producten zijn Engineering offices- Civil engineering; Soil analysis; Land surveyors; Safety coordinators.
De hoofdactiviteit van Asset Ingenieursbureau NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asset Ingenieursbureau NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asset Ingenieursbureau NV, openstaande posities, locatie van Asset Ingenieursbureau NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asset Ingenieursbureau NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Asset Ingenieursbureau NV, company assigned to the tax number BE03662536621. The company Asset Ingenieursbureau NV is located at the address: Wiedauwkaai 51; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices - Environmental techniques. List of products are Engineering offices- Civil engineering; Soil analysis; Land surveyors; Safety coordinators.
The main activity of Asset Ingenieursbureau NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Asset Ingenieursbureau NV is not available. You also can look at reviews of Asset Ingenieursbureau NV, open positions, location of Asset Ingenieursbureau NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asset Ingenieursbureau NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asset Ingenieursbureau NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asset Ingenieursbureau NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asset Ingenieursbureau NV, employees, financial statistics.