TAN CYMRU NV

Contactgegevens TAN CYMRU NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAN CYMRU NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAN CYMRU NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weststraat 132 9940 Sleidinge, België

Telefoon (phone): 32.93 57 48 78 32.93 57 48 78

Fax (fax): 32.93 57 69 11 32.93 57 69 11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAN CYMRU NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAN CYMRU NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAN CYMRU NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAN CYMRU NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAN CYMRU NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAN CYMRU NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAN CYMRU NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAN CYMRU NV
Products information TAN CYMRU NV

BTW identificatienummer (tax): BE03980865478
Ondernemingsnummer: 2642456054
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Coal

Product categorie (product category): Energy; Energy and Raw Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAN CYMRU NV
(Get full report from official database of BE for TAN CYMRU NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAN CYMRU NV
Addition kinds of activities for TAN CYMRU NV

635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
25149901. Rug en stoelen voor metalen huishoudelijke meubels | Backs and seats for metal household furniture
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
36639906. Mobiele communicatieapparatuur | Mobile communication equipment
50310205. wandplaat | Wallboard
80110102. endocrinoloog | Endocrinologist
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij TAN CYMRU NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAN CYMRU NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAN CYMRU NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAN CYMRU NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Interieur vormgever (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van TAN CYMRU NV in sociale netwerken
Look for responds of TAN CYMRU NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAN CYMRU NV. Laat een reactie achter voor TAN CYMRU NV. TAN CYMRU NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAN CYMRU NV. Leave a respond for TAN CYMRU NV. TAN CYMRU NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAN CYMRU NV op de google maps. Adres en contacten TAN CYMRU NV
Location of TAN CYMRU NV on the google maps. Address and contacts of TAN CYMRU NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TAN CYMRU NV TAN CYMRU NV: FLBUSSCHE BVBA | ESPACE & CR?ATION HABITAT | Contactlens Studio | WC JEAN PIERRE?S VRIENDEN | FREDERIK KAHAN

Other related companies as TAN CYMRU NV: FLBUSSCHE BVBA | ESPACE & CR?ATION HABITAT | Contactlens Studio | WC JEAN PIERRE?S VRIENDEN | FREDERIK KAHAN

TAN CYMRU NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAN CYMRU NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03980865478. Het bedrijf TAN CYMRU NV bevindt zich op het adres: Weststraat 132 9940 Sleidinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Energy; Energy and Raw Materials. Lijst met producten zijn Coal.
De hoofdactiviteit van TAN CYMRU NV is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAN CYMRU NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAN CYMRU NV, openstaande posities, locatie van TAN CYMRU NV op de kaart.

TAN CYMRU NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAN CYMRU NV, company assigned to the tax number BE03980865478. The company TAN CYMRU NV is located at the address: Weststraat 132 9940 Sleidinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Energy; Energy and Raw Materials. List of products are Coal.
The main activity of TAN CYMRU NV is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAN CYMRU NV is not available. You also can look at reviews of TAN CYMRU NV, open positions, location of TAN CYMRU NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAN CYMRU NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAN CYMRU NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAN CYMRU NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAN CYMRU NV, employees, financial statistics.