FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE

Contactgegevens FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stenenmolen 158 9402 Meerbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-54-33-47-66 32-54-33-47-66

Fax (fax): 32-54-32-65-94 32-54-32-65-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE
Products information FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE

BTW identificatienummer (tax): BE05702423095
Ondernemingsnummer: 2426025390
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE
(Get full report from official database of BE for FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE
Addition kinds of activities for FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE

448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
20759906. Sojabonen eiwit concentraten en isolaten | Soybean protein concentrates and isolates
29110205. nafta | Naphtha
32649902. Ferriet- en ferrietdelen | Ferrite and ferrite parts
33410102. Zink smelten en raffineren (secundair) | Zinc smelting and refining (secondary)
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus

Werken bij FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE in sociale netwerken
Look for responds of FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE. Laat een reactie achter voor FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE. FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE. Leave a respond for FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE. FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE op de google maps. Adres en contacten FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE
Location of FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE on the google maps. Address and contacts of FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE: SONY SERVICE CENTER LONDERZEEL | CATIE | FRITUUR PIK NIK | D. FOULON | kitchen-genetics

Other related companies as FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE: SONY SERVICE CENTER LONDERZEEL | CATIE | FRITUUR PIK NIK | D. FOULON | kitchen-genetics

FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05702423095. Het bedrijf FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE bevindt zich op het adres: Stenenmolen 158 9402 Meerbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, openstaande posities, locatie van FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE op de kaart.

FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, company assigned to the tax number BE05702423095. The company FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE is located at the address: Stenenmolen 158 9402 Meerbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE were not found.
The main activity of FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE is not available. You also can look at reviews of FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, open positions, location of FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDHR. FA. STEVENS-VAN LAERE, employees, financial statistics.