Cabinet Solutions

Contactgegevens Cabinet Solutions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cabinet Solutions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cabinet Solutions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Bruxelles 9; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 84 74 05 (+32-065 84 74 05) 065 84 74 05 (+32-065 84 74 05)

Fax (fax): 065 84 70 17 (+32-065 84 70 17) 065 84 70 17 (+32-065 84 70 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cabinet Solutions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cabinet Solutions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cabinet Solutions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cabinet Solutions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cabinet Solutions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cabinet Solutions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cabinet Solutions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cabinet Solutions
Products information Cabinet Solutions

BTW identificatienummer (tax): BE06228668212
Ondernemingsnummer: 7483032226
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Relocation

Product categorie (product category): Employment agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cabinet Solutions
(Get full report from official database of BE for Cabinet Solutions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cabinet Solutions
Addition kinds of activities for Cabinet Solutions

516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
733699. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
37430204. Trackless trolleybussen | Trackless trolley buses
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
39490706. Beschermers: honkbal, basketbal, hockey, enz. | Protectors: baseball, basketball, hockey, etc.
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories

Werken bij Cabinet Solutions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cabinet Solutions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cabinet Solutions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cabinet Solutions. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van Cabinet Solutions in sociale netwerken
Look for responds of Cabinet Solutions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cabinet Solutions. Laat een reactie achter voor Cabinet Solutions. Cabinet Solutions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cabinet Solutions. Leave a respond for Cabinet Solutions. Cabinet Solutions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cabinet Solutions op de google maps. Adres en contacten Cabinet Solutions
Location of Cabinet Solutions on the google maps. Address and contacts of Cabinet Solutions

Andere gerelateerde bedrijven als come Cabinet Solutions Cabinet Solutions: QUARTIER-DEPREITERE | Steenhout-Moens | Beyer E.C. | VRIJE BASISSCHOOL | SWILLENS CHAUFFAGE ET SANITAIRE

Other related companies as Cabinet Solutions: QUARTIER-DEPREITERE | Steenhout-Moens | Beyer E.C. | VRIJE BASISSCHOOL | SWILLENS CHAUFFAGE ET SANITAIRE

Cabinet Solutions is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cabinet Solutions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06228668212. Het bedrijf Cabinet Solutions bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Bruxelles 9; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Employment agencies. Lijst met producten zijn Relocation.
De hoofdactiviteit van Cabinet Solutions is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cabinet Solutions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cabinet Solutions, openstaande posities, locatie van Cabinet Solutions op de kaart.

Cabinet Solutions is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cabinet Solutions, company assigned to the tax number BE06228668212. The company Cabinet Solutions is located at the address: Chauss茅e de Bruxelles 9; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Employment agencies. List of products are Relocation.
The main activity of Cabinet Solutions is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cabinet Solutions is not available. You also can look at reviews of Cabinet Solutions, open positions, location of Cabinet Solutions on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cabinet Solutions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cabinet Solutions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cabinet Solutions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cabinet Solutions, employees, financial statistics.