ETS CHAINIAUX QUENTIN

Contactgegevens ETS CHAINIAUX QUENTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS CHAINIAUX QUENTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS CHAINIAUX QUENTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute Marcelle 22-24; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 17 62 (+32-081 22 17 62) 081 22 17 62 (+32-081 22 17 62)

Fax (fax): 081 23 17 16 (+32-081 23 17 16) 081 23 17 16 (+32-081 23 17 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS CHAINIAUX QUENTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS CHAINIAUX QUENTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS CHAINIAUX QUENTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS CHAINIAUX QUENTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS CHAINIAUX QUENTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS CHAINIAUX QUENTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS CHAINIAUX QUENTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS CHAINIAUX QUENTIN
Products information ETS CHAINIAUX QUENTIN

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Flags & banners

Product categorie (product category): Embroidery and pleating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS CHAINIAUX QUENTIN
(Get full report from official database of BE for ETS CHAINIAUX QUENTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS CHAINIAUX QUENTIN
Addition kinds of activities for ETS CHAINIAUX QUENTIN

553100. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
27599912. Kaarten: afdrukken, NSK | Maps: printing, nsk
35929902. Zuigers en zuigerringen | Pistons and piston rings
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec

Werken bij ETS CHAINIAUX QUENTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS CHAINIAUX QUENTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS CHAINIAUX QUENTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS CHAINIAUX QUENTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • montagemedewerkers DAG (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor klant met vestiging in Poperinge zijn we op zoek naar montagemedewerkster in Dag. U staat in voor het monteren, in elkaar steken van stukken volgens plan

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

Zoek naar antwoorden van ETS CHAINIAUX QUENTIN in sociale netwerken
Look for responds of ETS CHAINIAUX QUENTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS CHAINIAUX QUENTIN. Laat een reactie achter voor ETS CHAINIAUX QUENTIN. ETS CHAINIAUX QUENTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS CHAINIAUX QUENTIN. Leave a respond for ETS CHAINIAUX QUENTIN. ETS CHAINIAUX QUENTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS CHAINIAUX QUENTIN op de google maps. Adres en contacten ETS CHAINIAUX QUENTIN
Location of ETS CHAINIAUX QUENTIN on the google maps. Address and contacts of ETS CHAINIAUX QUENTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS CHAINIAUX QUENTIN ETS CHAINIAUX QUENTIN: I.B.W. NV | BOUCHERIE VERHOEVEN | STIERNON | HUIS PIMPERNEL | FLGATES EUROPE NV

Other related companies as ETS CHAINIAUX QUENTIN: I.B.W. NV | BOUCHERIE VERHOEVEN | STIERNON | HUIS PIMPERNEL | FLGATES EUROPE NV

ETS CHAINIAUX QUENTIN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS CHAINIAUX QUENTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf ETS CHAINIAUX QUENTIN bevindt zich op het adres: Rue Haute Marcelle 22-24; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Embroidery and pleating. Lijst met producten zijn Flags & banners.
De hoofdactiviteit van ETS CHAINIAUX QUENTIN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS CHAINIAUX QUENTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS CHAINIAUX QUENTIN, openstaande posities, locatie van ETS CHAINIAUX QUENTIN op de kaart.

ETS CHAINIAUX QUENTIN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS CHAINIAUX QUENTIN, company assigned to the tax number BE07008422851. The company ETS CHAINIAUX QUENTIN is located at the address: Rue Haute Marcelle 22-24; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Embroidery and pleating. List of products are Flags & banners.
The main activity of ETS CHAINIAUX QUENTIN is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS CHAINIAUX QUENTIN is not available. You also can look at reviews of ETS CHAINIAUX QUENTIN, open positions, location of ETS CHAINIAUX QUENTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS CHAINIAUX QUENTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS CHAINIAUX QUENTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS CHAINIAUX QUENTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS CHAINIAUX QUENTIN, employees, financial statistics.