Borduurshop Mi-Kado

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Borduurshop Mi-Kado
Private companiesTextile Mill Products • Borduurshop Mi-Kado

Contactgegevens Borduurshop Mi-Kado: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Borduurshop Mi-Kado: address, phone, fax, email, website, opening hours

Borduurshop Mi-Kado

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Borzestraat 8; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 27 35 86 (+32-015 27 35 86) 015 27 35 86 (+32-015 27 35 86)

Fax (fax): 015 34 37 18 (+32-015 34 37 18) 015 34 37 18 (+32-015 34 37 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Borduurshop Mi-Kado: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Borduurshop Mi-Kado"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Borduurshop Mi-Kado"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Borduurshop Mi-Kado, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Borduurshop Mi-Kado. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Borduurshop Mi-Kado, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Borduurshop Mi-Kado. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Borduurshop Mi-Kado
Products information Borduurshop Mi-Kado

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Advertising clothes

Product categorie (product category): Embroidery and pleating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Borduurshop Mi-Kado
(Get full report from official database of BE for Borduurshop Mi-Kado)

Aanvulling soorten activiteiten voor Borduurshop Mi-Kado
Addition kinds of activities for Borduurshop Mi-Kado

20759906. Sojabonen eiwit concentraten en isolaten | Soybean protein concentrates and isolates
22840202. Zijden draad | Silk thread
24990000. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
27410402. Muziek, boek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, book: publishing only, not printed on site
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type

Werken bij Borduurshop Mi-Kado: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Borduurshop Mi-Kado: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Borduurshop Mi-Kado. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Borduurshop Mi-Kado. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van Borduurshop Mi-Kado in sociale netwerken
Look for responds of Borduurshop Mi-Kado in social networks

Lees alle opmerkingen voor Borduurshop Mi-Kado. Laat een reactie achter voor Borduurshop Mi-Kado. Borduurshop Mi-Kado bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Borduurshop Mi-Kado. Leave a respond for Borduurshop Mi-Kado. Borduurshop Mi-Kado on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Borduurshop Mi-Kado op de google maps. Adres en contacten Borduurshop Mi-Kado
Location of Borduurshop Mi-Kado on the google maps. Address and contacts of Borduurshop Mi-Kado

Andere gerelateerde bedrijven als come Borduurshop Mi-Kado Borduurshop Mi-Kado: OPENBARE BIBLIOTHEEK | FRITUUR QUATRE-BRAS | MAGALI | Planckaert B | MASELEC

Other related companies as Borduurshop Mi-Kado: OPENBARE BIBLIOTHEEK | FRITUUR QUATRE-BRAS | MAGALI | Planckaert B | MASELEC

Borduurshop Mi-Kado is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Borduurshop Mi-Kado, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf Borduurshop Mi-Kado bevindt zich op het adres: Borzestraat 8; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Embroidery and pleating. Lijst met producten zijn Advertising clothes.
De hoofdactiviteit van Borduurshop Mi-Kado is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Borduurshop Mi-Kado is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Borduurshop Mi-Kado, openstaande posities, locatie van Borduurshop Mi-Kado op de kaart.

Borduurshop Mi-Kado is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Borduurshop Mi-Kado, company assigned to the tax number BE01440826416. The company Borduurshop Mi-Kado is located at the address: Borzestraat 8; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Embroidery and pleating. List of products are Advertising clothes.
The main activity of Borduurshop Mi-Kado is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Borduurshop Mi-Kado is not available. You also can look at reviews of Borduurshop Mi-Kado, open positions, location of Borduurshop Mi-Kado on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Borduurshop Mi-Kado, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Borduurshop Mi-Kado, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Borduurshop Mi-Kado, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Borduurshop Mi-Kado, employees, financial statistics.