Ambassade de la R茅publique Kirghize

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Ambassade de la R茅publique Kirghize
Private companiesApparel and Accessory Stores • Ambassade de la R茅publique Kirghize

Contactgegevens Ambassade de la R茅publique Kirghize: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambassade de la R茅publique Kirghize: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambassade de la R茅publique Kirghize

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abbaye 47; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 640 18 68 (+32-02 640 18 68) 02 640 18 68 (+32-02 640 18 68)

Fax (fax): 02 640 01 31 (+32-02 640 01 31) 02 640 01 31 (+32-02 640 01 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambassade de la R茅publique Kirghize: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambassade de la R茅publique Kirghize"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambassade de la R茅publique Kirghize"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambassade de la R茅publique Kirghize, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambassade de la R茅publique Kirghize. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambassade de la R茅publique Kirghize, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambassade de la R茅publique Kirghize. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambassade de la R茅publique Kirghize
Products information Ambassade de la R茅publique Kirghize

BTW identificatienummer (tax): BE04691680908
Ondernemingsnummer: 6091064453
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Ambassade de la R茅publique Kirghize zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Embassies and consulates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambassade de la R茅publique Kirghize
(Get full report from official database of BE for Ambassade de la R茅publique Kirghize)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambassade de la R茅publique Kirghize
Addition kinds of activities for Ambassade de la R茅publique Kirghize

262107. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
22110701. Camouflage netten | Camouflage nets
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop

Werken bij Ambassade de la R茅publique Kirghize: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambassade de la R茅publique Kirghize: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambassade de la R茅publique Kirghize. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambassade de la R茅publique Kirghize. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van Ambassade de la R茅publique Kirghize in sociale netwerken
Look for responds of Ambassade de la R茅publique Kirghize in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambassade de la R茅publique Kirghize. Laat een reactie achter voor Ambassade de la R茅publique Kirghize. Ambassade de la R茅publique Kirghize bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambassade de la R茅publique Kirghize. Leave a respond for Ambassade de la R茅publique Kirghize. Ambassade de la R茅publique Kirghize on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambassade de la R茅publique Kirghize op de google maps. Adres en contacten Ambassade de la R茅publique Kirghize
Location of Ambassade de la R茅publique Kirghize on the google maps. Address and contacts of Ambassade de la R茅publique Kirghize

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambassade de la R茅publique Kirghize Ambassade de la R茅publique Kirghize: Vanwers Vincent | ALFRED DERYCKERE | YANIMMO NV | STAND OUT | KRISTIAAN BOON

Other related companies as Ambassade de la R茅publique Kirghize: Vanwers Vincent | ALFRED DERYCKERE | YANIMMO NV | STAND OUT | KRISTIAAN BOON

Ambassade de la R茅publique Kirghize is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambassade de la R茅publique Kirghize, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04691680908. Het bedrijf Ambassade de la R茅publique Kirghize bevindt zich op het adres: Rue de l'Abbaye 47; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Embassies and consulates. Producten gemaakt in Ambassade de la R茅publique Kirghize zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambassade de la R茅publique Kirghize is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambassade de la R茅publique Kirghize is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambassade de la R茅publique Kirghize, openstaande posities, locatie van Ambassade de la R茅publique Kirghize op de kaart.

Ambassade de la R茅publique Kirghize is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ambassade de la R茅publique Kirghize, company assigned to the tax number BE04691680908. The company Ambassade de la R茅publique Kirghize is located at the address: Rue de l'Abbaye 47; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Embassies and consulates. Products created in Ambassade de la R茅publique Kirghize were not found.
The main activity of Ambassade de la R茅publique Kirghize is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambassade de la R茅publique Kirghize is not available. You also can look at reviews of Ambassade de la R茅publique Kirghize, open positions, location of Ambassade de la R茅publique Kirghize on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambassade de la R茅publique Kirghize, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambassade de la R茅publique Kirghize, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambassade de la R茅publique Kirghize, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambassade de la R茅publique Kirghize, employees, financial statistics.