PLASTILL

Contactgegevens PLASTILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLASTILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLASTILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERRESTLAAN 29; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26879428 (+32-26879428) 26879428 (+32-26879428)

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLASTILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLASTILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLASTILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLASTILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLASTILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLASTILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLASTILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLASTILL
Products information PLASTILL

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PLASTILL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Emballages en plastique Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLASTILL
(Get full report from official database of BE for PLASTILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLASTILL
Addition kinds of activities for PLASTILL

162302. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
214199. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
15420402. Brandstationsbouw | Fire station construction
35310100. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
35699917. Testkamers voor hoogte, temperatuur, afstoting, kracht | Testing chambers for altitude, temperature, ordnance, power

Werken bij PLASTILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLASTILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLASTILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLASTILL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van PLASTILL in sociale netwerken
Look for responds of PLASTILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLASTILL. Laat een reactie achter voor PLASTILL. PLASTILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLASTILL. Leave a respond for PLASTILL. PLASTILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLASTILL op de google maps. Adres en contacten PLASTILL
Location of PLASTILL on the google maps. Address and contacts of PLASTILL

Andere gerelateerde bedrijven als come PLASTILL PLASTILL: NV VAN DAEL HORECA | Het Reklaamblad NV | LDC COMMUNICATION | De Strooper Lea | Donaldson

Other related companies as PLASTILL: NV VAN DAEL HORECA | Het Reklaamblad NV | LDC COMMUNICATION | De Strooper Lea | Donaldson

PLASTILL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLASTILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf PLASTILL bevindt zich op het adres: TERRESTLAAN 29; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Emballages en plastique Fab. Producten gemaakt in PLASTILL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLASTILL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLASTILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLASTILL, openstaande posities, locatie van PLASTILL op de kaart.

PLASTILL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLASTILL, company assigned to the tax number BE07619812011. The company PLASTILL is located at the address: TERRESTLAAN 29; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Emballages en plastique Fab. Products created in PLASTILL were not found.
The main activity of PLASTILL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLASTILL is not available. You also can look at reviews of PLASTILL, open positions, location of PLASTILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLASTILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLASTILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLASTILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLASTILL, employees, financial statistics.