MARNICK LAPERE

Contactgegevens MARNICK LAPERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARNICK LAPERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARNICK LAPERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISEKESTRAAT 306; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56311365 (+32-56311365) 56311365 (+32-56311365)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARNICK LAPERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARNICK LAPERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARNICK LAPERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARNICK LAPERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARNICK LAPERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARNICK LAPERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARNICK LAPERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARNICK LAPERE
Products information MARNICK LAPERE

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de volaille. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARNICK LAPERE
(Get full report from official database of BE for MARNICK LAPERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARNICK LAPERE
Addition kinds of activities for MARNICK LAPERE

237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
263103. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
20630102. Bietensuiker, van suikerraffinaderij | Beet sugar, from beet sugar refinery
28730102. Ammoniumnitraat, ammoniumsulfaat | Ammonium nitrate, ammonium sulfate
30890612. Synthetische hars afgewerkte producten, nec | Synthetic resin finished products, nec
50210105. lockers | Lockers
51980100. verven | Paints
57190200. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
72190302. Zuigeling service | Infant wear service
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij MARNICK LAPERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARNICK LAPERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARNICK LAPERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARNICK LAPERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van MARNICK LAPERE in sociale netwerken
Look for responds of MARNICK LAPERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARNICK LAPERE. Laat een reactie achter voor MARNICK LAPERE. MARNICK LAPERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARNICK LAPERE. Leave a respond for MARNICK LAPERE. MARNICK LAPERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARNICK LAPERE op de google maps. Adres en contacten MARNICK LAPERE
Location of MARNICK LAPERE on the google maps. Address and contacts of MARNICK LAPERE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARNICK LAPERE MARNICK LAPERE: OLIVIER PAUWELS | FRANKY DE LOMBAERDE | CARL G. CONVENS | HR Gardens | INCONTROL EUROPE

Other related companies as MARNICK LAPERE: OLIVIER PAUWELS | FRANKY DE LOMBAERDE | CARL G. CONVENS | HR Gardens | INCONTROL EUROPE

MARNICK LAPERE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARNICK LAPERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf MARNICK LAPERE bevindt zich op het adres: KRUISEKESTRAAT 306; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de volaille. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van MARNICK LAPERE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARNICK LAPERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARNICK LAPERE, openstaande posities, locatie van MARNICK LAPERE op de kaart.

MARNICK LAPERE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARNICK LAPERE, company assigned to the tax number BE01956909179. The company MARNICK LAPERE is located at the address: KRUISEKESTRAAT 306; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de volaille. Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of MARNICK LAPERE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARNICK LAPERE is not available. You also can look at reviews of MARNICK LAPERE, open positions, location of MARNICK LAPERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARNICK LAPERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARNICK LAPERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARNICK LAPERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARNICK LAPERE, employees, financial statistics.