FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA

Contactgegevens FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Sint-Pieterszuidstr. 67 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-31-50-05 32-50-31-50-05

Fax (fax): 32-50-31-71-63 32-50-31-71-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA
Products information FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05897705078
Ondernemingsnummer: 7313568115
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA
Addition kinds of activities for FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA

367600. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
371699. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
14110201. Diabase, dimensie-steengroeven | Diabase, dimension-quarrying
20130000. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
36480108. Openbare verlichtingsapparatuur | Public lighting fixtures
38739900. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals

Werken bij FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA. Laat een reactie achter voor FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA. FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA. Leave a respond for FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA. FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA
Location of FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA: GILBERT SIMONART | K.S.K. BREE | CHARLES ALBERT | MARC FASTRES | R. ROLAND

Other related companies as FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA: GILBERT SIMONART | K.S.K. BREE | CHARLES ALBERT | MARC FASTRES | R. ROLAND

FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05897705078. Het bedrijf FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Pieterszuidstr. 67 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, openstaande posities, locatie van FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA op de kaart.

FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA is a company, that was registered 1986 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, company assigned to the tax number BE05897705078. The company FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA is located at the address: Sint-Pieterszuidstr. 67 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Food & Related products. Products created in FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA were not found.
The main activity of FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, open positions, location of FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBRUGSE INTERNATIONALE VLEESMARKT BVBA, employees, financial statistics.