FRANS GOETHALS

Contactgegevens FRANS GOETHALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS GOETHALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS GOETHALS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HURSELHOEK 6; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466457 (+32-51466457) 51466457 (+32-51466457)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS GOETHALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS GOETHALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS GOETHALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS GOETHALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS GOETHALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS GOETHALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS GOETHALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS GOETHALS
Products information FRANS GOETHALS

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS GOETHALS
(Get full report from official database of BE for FRANS GOETHALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS GOETHALS
Addition kinds of activities for FRANS GOETHALS

23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
51129905. Inked linten | Inked ribbons
73319905. Mailinglist management | Mailing list management
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij FRANS GOETHALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS GOETHALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS GOETHALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS GOETHALS. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Poetshulp Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

Zoek naar antwoorden van FRANS GOETHALS in sociale netwerken
Look for responds of FRANS GOETHALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS GOETHALS. Laat een reactie achter voor FRANS GOETHALS. FRANS GOETHALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS GOETHALS. Leave a respond for FRANS GOETHALS. FRANS GOETHALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS GOETHALS op de google maps. Adres en contacten FRANS GOETHALS
Location of FRANS GOETHALS on the google maps. Address and contacts of FRANS GOETHALS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS GOETHALS FRANS GOETHALS: DE PLEIN | HOME MARKET | SYLVAIN GILIS | Palace (Le) | Colonoise (La)

Other related companies as FRANS GOETHALS: DE PLEIN | HOME MARKET | SYLVAIN GILIS | Palace (Le) | Colonoise (La)

FRANS GOETHALS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS GOETHALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf FRANS GOETHALS bevindt zich op het adres: HURSELHOEK 6; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Producteurs de l茅gumes. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van FRANS GOETHALS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS GOETHALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS GOETHALS, openstaande posities, locatie van FRANS GOETHALS op de kaart.

FRANS GOETHALS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS GOETHALS, company assigned to the tax number BE02324127197. The company FRANS GOETHALS is located at the address: HURSELHOEK 6; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Producteurs de l茅gumes. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of FRANS GOETHALS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS GOETHALS is not available. You also can look at reviews of FRANS GOETHALS, open positions, location of FRANS GOETHALS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS GOETHALS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS GOETHALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS GOETHALS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS GOETHALS, employees, financial statistics.