LEO DE COCK

Contactgegevens LEO DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 114; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 53622282 (+32-53622282) 53622282 (+32-53622282)

Fax (fax): +32 (64) 195-35-78 +32 (64) 195-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO DE COCK
Products information LEO DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE01294158935
Ondernemingsnummer: 9019470214
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO DE COCK
(Get full report from official database of BE for LEO DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO DE COCK
Addition kinds of activities for LEO DE COCK

3641. Elektrische lampen | Electric lamps
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
34790217. Parkerizing | Parkerizing
51130202. Schotels, wegwerp plastic en papier | Dishes, disposable plastic and paper
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks

Werken bij LEO DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van LEO DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of LEO DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO DE COCK. Laat een reactie achter voor LEO DE COCK. LEO DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO DE COCK. Leave a respond for LEO DE COCK. LEO DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO DE COCK op de google maps. Adres en contacten LEO DE COCK
Location of LEO DE COCK on the google maps. Address and contacts of LEO DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO DE COCK LEO DE COCK: MOKHBERIAN | GARAGE DELAHAYE | Europe Audio/Video Rent | Hotton Envelopes SPRL | Struelens J

Other related companies as LEO DE COCK: MOKHBERIAN | GARAGE DELAHAYE | Europe Audio/Video Rent | Hotton Envelopes SPRL | Struelens J

LEO DE COCK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294158935. Het bedrijf LEO DE COCK bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 114; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van LEO DE COCK is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO DE COCK, openstaande posities, locatie van LEO DE COCK op de kaart.

LEO DE COCK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO DE COCK, company assigned to the tax number BE01294158935. The company LEO DE COCK is located at the address: HOOGSTRAAT 114; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of LEO DE COCK is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO DE COCK is not available. You also can look at reviews of LEO DE COCK, open positions, location of LEO DE COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO DE COCK, employees, financial statistics.