JOANNES REYNERS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • JOANNES REYNERS
Private companiesFood Stores • JOANNES REYNERS

Contactgegevens JOANNES REYNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOANNES REYNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOANNES REYNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 31; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89462689 (+32-89462689) 89462689 (+32-89462689)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOANNES REYNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOANNES REYNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOANNES REYNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOANNES REYNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOANNES REYNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOANNES REYNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOANNES REYNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOANNES REYNERS
Products information JOANNES REYNERS

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOANNES REYNERS
(Get full report from official database of BE for JOANNES REYNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOANNES REYNERS
Addition kinds of activities for JOANNES REYNERS

20770204. Haringolie | Herring oil
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij JOANNES REYNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOANNES REYNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOANNES REYNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOANNES REYNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van JOANNES REYNERS in sociale netwerken
Look for responds of JOANNES REYNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOANNES REYNERS. Laat een reactie achter voor JOANNES REYNERS. JOANNES REYNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOANNES REYNERS. Leave a respond for JOANNES REYNERS. JOANNES REYNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOANNES REYNERS op de google maps. Adres en contacten JOANNES REYNERS
Location of JOANNES REYNERS on the google maps. Address and contacts of JOANNES REYNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOANNES REYNERS JOANNES REYNERS: BOUTIQUE PETUNIA | J.T. SPRL | P. VAN EETVELDE | SANSE J | Sportlokaal

Other related companies as JOANNES REYNERS: BOUTIQUE PETUNIA | J.T. SPRL | P. VAN EETVELDE | SANSE J | Sportlokaal

JOANNES REYNERS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOANNES REYNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf JOANNES REYNERS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 31; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JOANNES REYNERS is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOANNES REYNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOANNES REYNERS, openstaande posities, locatie van JOANNES REYNERS op de kaart.

JOANNES REYNERS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOANNES REYNERS, company assigned to the tax number BE02324127197. The company JOANNES REYNERS is located at the address: KERKSTRAAT 31; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of JOANNES REYNERS is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOANNES REYNERS is not available. You also can look at reviews of JOANNES REYNERS, open positions, location of JOANNES REYNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOANNES REYNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOANNES REYNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOANNES REYNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOANNES REYNERS, employees, financial statistics.