FLBERGAMINI SERGE SC

Contactgegevens FLBERGAMINI SERGE SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBERGAMINI SERGE SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBERGAMINI SERGE SC

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. De Stalingrad 118 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-21-56-28 32-27-21-56-28

Fax (fax): 32-27-25-46-46 32-27-25-46-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBERGAMINI SERGE SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBERGAMINI SERGE SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBERGAMINI SERGE SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBERGAMINI SERGE SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBERGAMINI SERGE SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBERGAMINI SERGE SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBERGAMINI SERGE SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBERGAMINI SERGE SC
Products information FLBERGAMINI SERGE SC

BTW identificatienummer (tax): BE05315429687
Ondernemingsnummer: 9816253662
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLBERGAMINI SERGE SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBERGAMINI SERGE SC
(Get full report from official database of BE for FLBERGAMINI SERGE SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBERGAMINI SERGE SC
Addition kinds of activities for FLBERGAMINI SERGE SC

7381. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
287599. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
01799909. Plantain Grove | Plantain grove
20230201. Geconcentreerde Karnemelk | Concentrated buttermilk
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
22110302. Vaatdoeken | Dishcloths
25120104. Rockers: gestoffeerd op houten frames | Rockers: upholstered on wood frames
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type

Werken bij FLBERGAMINI SERGE SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBERGAMINI SERGE SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBERGAMINI SERGE SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBERGAMINI SERGE SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van FLBERGAMINI SERGE SC in sociale netwerken
Look for responds of FLBERGAMINI SERGE SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBERGAMINI SERGE SC. Laat een reactie achter voor FLBERGAMINI SERGE SC. FLBERGAMINI SERGE SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBERGAMINI SERGE SC. Leave a respond for FLBERGAMINI SERGE SC. FLBERGAMINI SERGE SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBERGAMINI SERGE SC op de google maps. Adres en contacten FLBERGAMINI SERGE SC
Location of FLBERGAMINI SERGE SC on the google maps. Address and contacts of FLBERGAMINI SERGE SC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBERGAMINI SERGE SC FLBERGAMINI SERGE SC: PHILIPPE TAMINIAUX | JANSSENS P | Petrisse L | LEBERG SOURCES | Van Duffel Hannelore

Other related companies as FLBERGAMINI SERGE SC: PHILIPPE TAMINIAUX | JANSSENS P | Petrisse L | LEBERG SOURCES | Van Duffel Hannelore

FLBERGAMINI SERGE SC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBERGAMINI SERGE SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05315429687. Het bedrijf FLBERGAMINI SERGE SC bevindt zich op het adres: Av. De Stalingrad 118 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLBERGAMINI SERGE SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBERGAMINI SERGE SC is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBERGAMINI SERGE SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBERGAMINI SERGE SC, openstaande posities, locatie van FLBERGAMINI SERGE SC op de kaart.

FLBERGAMINI SERGE SC is a company, that was registered 2007 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLBERGAMINI SERGE SC, company assigned to the tax number BE05315429687. The company FLBERGAMINI SERGE SC is located at the address: Av. De Stalingrad 118 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLBERGAMINI SERGE SC were not found.
The main activity of FLBERGAMINI SERGE SC is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBERGAMINI SERGE SC is not available. You also can look at reviews of FLBERGAMINI SERGE SC, open positions, location of FLBERGAMINI SERGE SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBERGAMINI SERGE SC, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBERGAMINI SERGE SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBERGAMINI SERGE SC, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBERGAMINI SERGE SC, employees, financial statistics.