GUILLAUME RIGO

Contactgegevens GUILLAUME RIGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUILLAUME RIGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUILLAUME RIGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE 2; 4360; OREYE, België

Telefoon (phone): 19677266 (+32-19677266) 19677266 (+32-19677266)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUILLAUME RIGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUILLAUME RIGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUILLAUME RIGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUILLAUME RIGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUILLAUME RIGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUILLAUME RIGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUILLAUME RIGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUILLAUME RIGO
Products information GUILLAUME RIGO

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUILLAUME RIGO
(Get full report from official database of BE for GUILLAUME RIGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUILLAUME RIGO
Addition kinds of activities for GUILLAUME RIGO

6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
20150502. Ganzen, verwerkt: ingeblikt | Geese, processed: canned
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only
73899935. Persoonlijke onderzoeksdienst | Personal investigation service

Werken bij GUILLAUME RIGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUILLAUME RIGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUILLAUME RIGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUILLAUME RIGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van GUILLAUME RIGO in sociale netwerken
Look for responds of GUILLAUME RIGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUILLAUME RIGO. Laat een reactie achter voor GUILLAUME RIGO. GUILLAUME RIGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUILLAUME RIGO. Leave a respond for GUILLAUME RIGO. GUILLAUME RIGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUILLAUME RIGO op de google maps. Adres en contacten GUILLAUME RIGO
Location of GUILLAUME RIGO on the google maps. Address and contacts of GUILLAUME RIGO

Andere gerelateerde bedrijven als come GUILLAUME RIGO GUILLAUME RIGO: CAISSE PRIVةE BANQUE | COIFFURE SYLVAIN | C.E.P.H. | D. FRERIKS | PATRICK VERMEERSCH

Other related companies as GUILLAUME RIGO: CAISSE PRIVةE BANQUE | COIFFURE SYLVAIN | C.E.P.H. | D. FRERIKS | PATRICK VERMEERSCH

GUILLAUME RIGO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUILLAUME RIGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf GUILLAUME RIGO bevindt zich op het adres: RUE HAUTE 2; 4360; OREYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van GUILLAUME RIGO is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUILLAUME RIGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUILLAUME RIGO, openstaande posities, locatie van GUILLAUME RIGO op de kaart.

GUILLAUME RIGO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUILLAUME RIGO, company assigned to the tax number BE04967987060. The company GUILLAUME RIGO is located at the address: RUE HAUTE 2; 4360; OREYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of GUILLAUME RIGO is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GUILLAUME RIGO is not available. You also can look at reviews of GUILLAUME RIGO, open positions, location of GUILLAUME RIGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUILLAUME RIGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUILLAUME RIGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUILLAUME RIGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUILLAUME RIGO, employees, financial statistics.