FRANS LAMBERT

Contactgegevens FRANS LAMBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS LAMBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS LAMBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORREDREEF 31; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50711917 (+32-50711917) 50711917 (+32-50711917)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS LAMBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS LAMBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS LAMBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS LAMBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS LAMBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS LAMBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS LAMBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS LAMBERT
Products information FRANS LAMBERT

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS LAMBERT
(Get full report from official database of BE for FRANS LAMBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS LAMBERT
Addition kinds of activities for FRANS LAMBERT

2394. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
162999. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
01610410. Romaine boerderij | Romaine farm
02520000. Kip eieren | Chicken eggs
07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
16110207. Grind- of vuilwegbouw | Gravel or dirt road construction
36250206. Magnetische schakelaars (industriële besturing) | Solenoid switches (industrial controls)
36690104. Metaaldetectoren | Metal detectors
37289910. Vuilnisapparatuur voor gebruik tijdens de vlucht, vliegtuig | Refueling equipment for use in flight, airplane
38240105. Vloeistofmeters, n.v. | Liquid meters, nec

Werken bij FRANS LAMBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS LAMBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS LAMBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS LAMBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van FRANS LAMBERT in sociale netwerken
Look for responds of FRANS LAMBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS LAMBERT. Laat een reactie achter voor FRANS LAMBERT. FRANS LAMBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS LAMBERT. Leave a respond for FRANS LAMBERT. FRANS LAMBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS LAMBERT op de google maps. Adres en contacten FRANS LAMBERT
Location of FRANS LAMBERT on the google maps. Address and contacts of FRANS LAMBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS LAMBERT FRANS LAMBERT: ERIK KEIRSE | BEYENS ANDRE | Van Der Heyden K | DE WAELE | Austrate Discount SPRL

Other related companies as FRANS LAMBERT: ERIK KEIRSE | BEYENS ANDRE | Van Der Heyden K | DE WAELE | Austrate Discount SPRL

FRANS LAMBERT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS LAMBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf FRANS LAMBERT bevindt zich op het adres: TORREDREEF 31; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van FRANS LAMBERT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS LAMBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS LAMBERT, openstaande posities, locatie van FRANS LAMBERT op de kaart.

FRANS LAMBERT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS LAMBERT, company assigned to the tax number BE01141174316. The company FRANS LAMBERT is located at the address: TORREDREEF 31; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of FRANS LAMBERT is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS LAMBERT is not available. You also can look at reviews of FRANS LAMBERT, open positions, location of FRANS LAMBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS LAMBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS LAMBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS LAMBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS LAMBERT, employees, financial statistics.