FRANCOIS HERMAN-LIGOT

Contactgegevens FRANCOIS HERMAN-LIGOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCOIS HERMAN-LIGOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCOIS HERMAN-LIGOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SASSEROTTE 5; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87541248 (+32-87541248) 87541248 (+32-87541248)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCOIS HERMAN-LIGOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCOIS HERMAN-LIGOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCOIS HERMAN-LIGOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCOIS HERMAN-LIGOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCOIS HERMAN-LIGOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCOIS HERMAN-LIGOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCOIS HERMAN-LIGOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCOIS HERMAN-LIGOT
Products information FRANCOIS HERMAN-LIGOT

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCOIS HERMAN-LIGOT
(Get full report from official database of BE for FRANCOIS HERMAN-LIGOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCOIS HERMAN-LIGOT
Addition kinds of activities for FRANCOIS HERMAN-LIGOT

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
515904. Wol en zijde | Wool and silk
14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
21310000. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
34669903. Kruik toppen en kronen, gestempeld metaal | Jar tops and crowns, stamped metal
59991105. Tropische vis | Tropical fish

Werken bij FRANCOIS HERMAN-LIGOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCOIS HERMAN-LIGOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCOIS HERMAN-LIGOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCOIS HERMAN-LIGOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

Zoek naar antwoorden van FRANCOIS HERMAN-LIGOT in sociale netwerken
Look for responds of FRANCOIS HERMAN-LIGOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCOIS HERMAN-LIGOT. Laat een reactie achter voor FRANCOIS HERMAN-LIGOT. FRANCOIS HERMAN-LIGOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCOIS HERMAN-LIGOT. Leave a respond for FRANCOIS HERMAN-LIGOT. FRANCOIS HERMAN-LIGOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCOIS HERMAN-LIGOT op de google maps. Adres en contacten FRANCOIS HERMAN-LIGOT
Location of FRANCOIS HERMAN-LIGOT on the google maps. Address and contacts of FRANCOIS HERMAN-LIGOT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCOIS HERMAN-LIGOT FRANCOIS HERMAN-LIGOT: FLBAILLIRO SA | Rigaux M | KANTOOR EECKHOUT BVBA | SCHELLEN SHIPPING | Haendler & Natermann Benelux SA

Other related companies as FRANCOIS HERMAN-LIGOT: FLBAILLIRO SA | Rigaux M | KANTOOR EECKHOUT BVBA | SCHELLEN SHIPPING | Haendler & Natermann Benelux SA

FRANCOIS HERMAN-LIGOT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCOIS HERMAN-LIGOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf FRANCOIS HERMAN-LIGOT bevindt zich op het adres: SASSEROTTE 5; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van FRANCOIS HERMAN-LIGOT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCOIS HERMAN-LIGOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCOIS HERMAN-LIGOT, openstaande posities, locatie van FRANCOIS HERMAN-LIGOT op de kaart.

FRANCOIS HERMAN-LIGOT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCOIS HERMAN-LIGOT, company assigned to the tax number BE07047973632. The company FRANCOIS HERMAN-LIGOT is located at the address: SASSEROTTE 5; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of FRANCOIS HERMAN-LIGOT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCOIS HERMAN-LIGOT is not available. You also can look at reviews of FRANCOIS HERMAN-LIGOT, open positions, location of FRANCOIS HERMAN-LIGOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCOIS HERMAN-LIGOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCOIS HERMAN-LIGOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCOIS HERMAN-LIGOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCOIS HERMAN-LIGOT, employees, financial statistics.