FLBAKKER JAN BVBA

Contactgegevens FLBAKKER JAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBAKKER JAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBAKKER JAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gildenstr. 10 2470 Retie - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-37-75-08 32-14-37-75-08

Fax (fax): 32-14-37-37-14 32-14-37-37-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBAKKER JAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBAKKER JAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBAKKER JAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBAKKER JAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBAKKER JAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBAKKER JAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBAKKER JAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBAKKER JAN BVBA
Products information FLBAKKER JAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07544555664
Ondernemingsnummer: 5176727294
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLBAKKER JAN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBAKKER JAN BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBAKKER JAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBAKKER JAN BVBA
Addition kinds of activities for FLBAKKER JAN BVBA

207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
28340100. Drugs die neoplasma's en endrocriene systemen beïnvloeden | Drugs affecting neoplasms and endrocrine systems
44930000. jachthavens | Marinas
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment
51999908. Canvas producten | Canvas products

Werken bij FLBAKKER JAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBAKKER JAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBAKKER JAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBAKKER JAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van FLBAKKER JAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBAKKER JAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBAKKER JAN BVBA. Laat een reactie achter voor FLBAKKER JAN BVBA. FLBAKKER JAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBAKKER JAN BVBA. Leave a respond for FLBAKKER JAN BVBA. FLBAKKER JAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBAKKER JAN BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBAKKER JAN BVBA
Location of FLBAKKER JAN BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBAKKER JAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBAKKER JAN BVBA FLBAKKER JAN BVBA: IT´S COSY | Jorissen-Berx Patricia | MAROTEX | DE BOSSCHER-DRIEGHE | FIRMIN DE MAITRE

Other related companies as FLBAKKER JAN BVBA: IT´S COSY | Jorissen-Berx Patricia | MAROTEX | DE BOSSCHER-DRIEGHE | FIRMIN DE MAITRE

FLBAKKER JAN BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBAKKER JAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07544555664. Het bedrijf FLBAKKER JAN BVBA bevindt zich op het adres: Gildenstr. 10 2470 Retie - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLBAKKER JAN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBAKKER JAN BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBAKKER JAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBAKKER JAN BVBA, openstaande posities, locatie van FLBAKKER JAN BVBA op de kaart.

FLBAKKER JAN BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBAKKER JAN BVBA, company assigned to the tax number BE07544555664. The company FLBAKKER JAN BVBA is located at the address: Gildenstr. 10 2470 Retie - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLBAKKER JAN BVBA were not found.
The main activity of FLBAKKER JAN BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBAKKER JAN BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBAKKER JAN BVBA, open positions, location of FLBAKKER JAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBAKKER JAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBAKKER JAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBAKKER JAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBAKKER JAN BVBA, employees, financial statistics.