CHRISTIAN DE COCK

Contactgegevens CHRISTIAN DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERSTRAAT 57; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55497429 (+32-55497429) 55497429 (+32-55497429)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN DE COCK
Products information CHRISTIAN DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN DE COCK
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN DE COCK
Addition kinds of activities for CHRISTIAN DE COCK

3322. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
344204. Metalen deuren | Metal doors
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
23890104. Regalia | Regalia
30520000. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution

Werken bij CHRISTIAN DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN DE COCK. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN DE COCK. CHRISTIAN DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN DE COCK. Leave a respond for CHRISTIAN DE COCK. CHRISTIAN DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN DE COCK op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN DE COCK
Location of CHRISTIAN DE COCK on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN DE COCK CHRISTIAN DE COCK: VERMEIRSCH K | Thys J-L | PETER SERVICE | IDEAL MEUBLES | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as CHRISTIAN DE COCK: VERMEIRSCH K | Thys J-L | PETER SERVICE | IDEAL MEUBLES | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

CHRISTIAN DE COCK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf CHRISTIAN DE COCK bevindt zich op het adres: KOUTERSTRAAT 57; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN DE COCK is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN DE COCK, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN DE COCK op de kaart.

CHRISTIAN DE COCK is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN DE COCK, company assigned to the tax number BE04651580810. The company CHRISTIAN DE COCK is located at the address: KOUTERSTRAAT 57; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of CHRISTIAN DE COCK is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN DE COCK is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN DE COCK, open positions, location of CHRISTIAN DE COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN DE COCK, employees, financial statistics.