FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF

Contactgegevens FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Brusselsestraat 108, Internal Postal Box 1 3000 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-20-33-80 32-16-20-33-80

Fax (fax): 32-16-22-17-14 32-16-22-17-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF
Products information FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF

BTW identificatienummer (tax): BE07239135742
Ondernemingsnummer: 5266815185
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 529,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF
(Get full report from official database of BE for FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF
Addition kinds of activities for FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF

401300. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
922901. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
20839904. Roggemout | Rye malt
35230412. Incubators en brouwerijen, boerderij | Incubators and brooders, farm
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
73790102. Disk- en diskette-recertificatiedienst | Disk and diskette recertification service

Werken bij FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF in sociale netwerken
Look for responds of FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF. Laat een reactie achter voor FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF. FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF. Leave a respond for FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF. FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF op de google maps. Adres en contacten FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF
Location of FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF on the google maps. Address and contacts of FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF: FUNةRAILLES CHARLES | GRIGNET & BREDA | EURO DESIGN SPRL | MICHIEL DHAENE | RICHARD MULLENDERS

Other related companies as FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF: FUNةRAILLES CHARLES | GRIGNET & BREDA | EURO DESIGN SPRL | MICHIEL DHAENE | RICHARD MULLENDERS

FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07239135742. Het bedrijf FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF bevindt zich op het adres: Brusselsestraat 108, Internal Postal Box 1 3000 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, openstaande posities, locatie van FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF op de kaart.

FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF is a company, that was registered 1998 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, company assigned to the tax number BE07239135742. The company FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF is located at the address: Brusselsestraat 108, Internal Postal Box 1 3000 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF were not found.
The main activity of FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF is not available. You also can look at reviews of FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, open positions, location of FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDRÉ EN PATRICK MOUREAU VOF, employees, financial statistics.