THIANGE VINCENT & LEON

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • THIANGE VINCENT & LEON
Private companiesUnited States Postal Service • THIANGE VINCENT & LEON

Contactgegevens THIANGE VINCENT & LEON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIANGE VINCENT & LEON: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIANGE VINCENT & LEON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FERME DU CH?TEAU 1; 5562; HOUYET, België

Telefoon (phone): 82667126 (+32-82667126) 82667126 (+32-82667126)

Fax (fax): +32 (57) 517-66-52 +32 (57) 517-66-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIANGE VINCENT & LEON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIANGE VINCENT & LEON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIANGE VINCENT & LEON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIANGE VINCENT & LEON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIANGE VINCENT & LEON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIANGE VINCENT & LEON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIANGE VINCENT & LEON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIANGE VINCENT & LEON
Products information THIANGE VINCENT & LEON

BTW identificatienummer (tax): BE02546051025
Ondernemingsnummer: 2288696289
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIANGE VINCENT & LEON
(Get full report from official database of BE for THIANGE VINCENT & LEON)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIANGE VINCENT & LEON
Addition kinds of activities for THIANGE VINCENT & LEON

20269901. Dips, zure room gebaseerd | Dips, sour cream based
23530101. Baseball caps | Baseball caps
23920606. Slipcover: gemaakt van stof, plastic, enz. | Slip covers: made of fabric, plastic, etc.
35310801. Aggregate spreaders | Aggregate spreaders
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
50840900. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
51310103. Circulaire breien stoffen | Circular knit fabrics
51530200. Veldbonen | Field beans
51990300. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
52610204. Zode | Sod

Werken bij THIANGE VINCENT & LEON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIANGE VINCENT & LEON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIANGE VINCENT & LEON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIANGE VINCENT & LEON. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van THIANGE VINCENT & LEON in sociale netwerken
Look for responds of THIANGE VINCENT & LEON in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIANGE VINCENT & LEON. Laat een reactie achter voor THIANGE VINCENT & LEON. THIANGE VINCENT & LEON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIANGE VINCENT & LEON. Leave a respond for THIANGE VINCENT & LEON. THIANGE VINCENT & LEON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIANGE VINCENT & LEON op de google maps. Adres en contacten THIANGE VINCENT & LEON
Location of THIANGE VINCENT & LEON on the google maps. Address and contacts of THIANGE VINCENT & LEON

Andere gerelateerde bedrijven als come THIANGE VINCENT & LEON THIANGE VINCENT & LEON: Gheysens L | GRETA VANWALLEGHEM | IMRO IMMOBILI?N | WILLIAM NELIS | S. BOONEN

Other related companies as THIANGE VINCENT & LEON: Gheysens L | GRETA VANWALLEGHEM | IMRO IMMOBILI?N | WILLIAM NELIS | S. BOONEN

THIANGE VINCENT & LEON is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIANGE VINCENT & LEON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02546051025. Het bedrijf THIANGE VINCENT & LEON bevindt zich op het adres: FERME DU CH?TEAU 1; 5562; HOUYET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van THIANGE VINCENT & LEON is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIANGE VINCENT & LEON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIANGE VINCENT & LEON, openstaande posities, locatie van THIANGE VINCENT & LEON op de kaart.

THIANGE VINCENT & LEON is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIANGE VINCENT & LEON, company assigned to the tax number BE02546051025. The company THIANGE VINCENT & LEON is located at the address: FERME DU CH?TEAU 1; 5562; HOUYET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of THIANGE VINCENT & LEON is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of THIANGE VINCENT & LEON is not available. You also can look at reviews of THIANGE VINCENT & LEON, open positions, location of THIANGE VINCENT & LEON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIANGE VINCENT & LEON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIANGE VINCENT & LEON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIANGE VINCENT & LEON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIANGE VINCENT & LEON, employees, financial statistics.