THEODOOR VANDEWAUW

Contactgegevens THEODOOR VANDEWAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEODOOR VANDEWAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEODOOR VANDEWAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOORSTRAAT 19; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89755568 (+32-89755568) 89755568 (+32-89755568)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEODOOR VANDEWAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEODOOR VANDEWAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEODOOR VANDEWAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEODOOR VANDEWAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEODOOR VANDEWAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEODOOR VANDEWAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEODOOR VANDEWAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEODOOR VANDEWAUW
Products information THEODOOR VANDEWAUW

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEODOOR VANDEWAUW
(Get full report from official database of BE for THEODOOR VANDEWAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEODOOR VANDEWAUW
Addition kinds of activities for THEODOOR VANDEWAUW

209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
20649917. Noten, glace | Nuts, glace
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
36990109. Partikel versnellers, hoogspanning | Particle accelerators, high voltage

Werken bij THEODOOR VANDEWAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEODOOR VANDEWAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEODOOR VANDEWAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEODOOR VANDEWAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van THEODOOR VANDEWAUW in sociale netwerken
Look for responds of THEODOOR VANDEWAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEODOOR VANDEWAUW. Laat een reactie achter voor THEODOOR VANDEWAUW. THEODOOR VANDEWAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEODOOR VANDEWAUW. Leave a respond for THEODOOR VANDEWAUW. THEODOOR VANDEWAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEODOOR VANDEWAUW op de google maps. Adres en contacten THEODOOR VANDEWAUW
Location of THEODOOR VANDEWAUW on the google maps. Address and contacts of THEODOOR VANDEWAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come THEODOOR VANDEWAUW THEODOOR VANDEWAUW: HUIS MI-KA | AQUASTRO | V.B.S. Kaspers | AD - VISIE | HILDE VANOSMAEL

Other related companies as THEODOOR VANDEWAUW: HUIS MI-KA | AQUASTRO | V.B.S. Kaspers | AD - VISIE | HILDE VANOSMAEL

THEODOOR VANDEWAUW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEODOOR VANDEWAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf THEODOOR VANDEWAUW bevindt zich op het adres: PASTOORSTRAAT 19; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van THEODOOR VANDEWAUW is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEODOOR VANDEWAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEODOOR VANDEWAUW, openstaande posities, locatie van THEODOOR VANDEWAUW op de kaart.

THEODOOR VANDEWAUW is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEODOOR VANDEWAUW, company assigned to the tax number BE08191101074. The company THEODOOR VANDEWAUW is located at the address: PASTOORSTRAAT 19; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of THEODOOR VANDEWAUW is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THEODOOR VANDEWAUW is not available. You also can look at reviews of THEODOOR VANDEWAUW, open positions, location of THEODOOR VANDEWAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEODOOR VANDEWAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEODOOR VANDEWAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEODOOR VANDEWAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEODOOR VANDEWAUW, employees, financial statistics.