WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV

Contactgegevens WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Boerenkrijgstraat 133 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-56-99-65 32-15-56-99-65

Fax (fax): 32-15-56-99-50 32-15-56-99-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV
Products information WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV

BTW identificatienummer (tax): BE09762420654
Ondernemingsnummer: 5938903808
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV
(Get full report from official database of BE for WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV
Addition kinds of activities for WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV

519801. verven | Paints
23859904. Gowns, plastic: gemaakt van gekochte materialen | Gowns, plastic: made from purchased materials
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
36470107. Parkeerlichten, auto | Parking lights, automotive
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental
76410102. opnieuw bekleden | Reupholstery

Werken bij WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV in sociale netwerken
Look for responds of WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV. Laat een reactie achter voor WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV. WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV. Leave a respond for WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV. WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV op de google maps. Adres en contacten WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV
Location of WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV on the google maps. Address and contacts of WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV: AEGIST CONSEIL | GALERIJ DEN DISTEL | Bell & Howell Benelux | JEANINE DE BRUYCKER | NORBERT BOGAERT

Other related companies as WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV: AEGIST CONSEIL | GALERIJ DEN DISTEL | Bell & Howell Benelux | JEANINE DE BRUYCKER | NORBERT BOGAERT

WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09762420654. Het bedrijf WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV bevindt zich op het adres: Boerenkrijgstraat 133 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, openstaande posities, locatie van WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV op de kaart.

WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV is a company, that was registered 2008 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, company assigned to the tax number BE09762420654. The company WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV is located at the address: Boerenkrijgstraat 133 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV were not found.
The main activity of WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV is not available. You also can look at reviews of WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, open positions, location of WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEMEN GÉNÉRAL CONTRACTOR NV, employees, financial statistics.