ROMAIN VERSTAPPEN

Contactgegevens ROMAIN VERSTAPPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAIN VERSTAPPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAIN VERSTAPPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGENHOVENSTRAAT 120; 3060; BERTEM, België

Telefoon (phone): 16480305 (+32-16480305) 16480305 (+32-16480305)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAIN VERSTAPPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAIN VERSTAPPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAIN VERSTAPPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAIN VERSTAPPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAIN VERSTAPPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAIN VERSTAPPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAIN VERSTAPPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAIN VERSTAPPEN
Products information ROMAIN VERSTAPPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAIN VERSTAPPEN
(Get full report from official database of BE for ROMAIN VERSTAPPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAIN VERSTAPPEN
Addition kinds of activities for ROMAIN VERSTAPPEN

203301. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
01190100. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
37140113. Brandstofsystemen en onderdelen, motorvoertuig | Fuel systems and parts, motor vehicle
37280113. Ruiters, vliegtuigen | Rudders, aircraft
37280202. Adaptersamenstellingen, hydromatische propeller | Adapter assemblies, hydromatic propeller
39449909. vliegers | Kites
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets

Werken bij ROMAIN VERSTAPPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAIN VERSTAPPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAIN VERSTAPPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAIN VERSTAPPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van ROMAIN VERSTAPPEN in sociale netwerken
Look for responds of ROMAIN VERSTAPPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAIN VERSTAPPEN. Laat een reactie achter voor ROMAIN VERSTAPPEN. ROMAIN VERSTAPPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAIN VERSTAPPEN. Leave a respond for ROMAIN VERSTAPPEN. ROMAIN VERSTAPPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAIN VERSTAPPEN op de google maps. Adres en contacten ROMAIN VERSTAPPEN
Location of ROMAIN VERSTAPPEN on the google maps. Address and contacts of ROMAIN VERSTAPPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAIN VERSTAPPEN ROMAIN VERSTAPPEN: EFFIMAT | J. VAN VAECK | VRIJE LAGERE SCHOOL | JEAN PERRIER D'HAUTERIVE | OMER COCKHUYT

Other related companies as ROMAIN VERSTAPPEN: EFFIMAT | J. VAN VAECK | VRIJE LAGERE SCHOOL | JEAN PERRIER D'HAUTERIVE | OMER COCKHUYT

ROMAIN VERSTAPPEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAIN VERSTAPPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf ROMAIN VERSTAPPEN bevindt zich op het adres: EGENHOVENSTRAAT 120; 3060; BERTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van ROMAIN VERSTAPPEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAIN VERSTAPPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAIN VERSTAPPEN, openstaande posities, locatie van ROMAIN VERSTAPPEN op de kaart.

ROMAIN VERSTAPPEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAIN VERSTAPPEN, company assigned to the tax number BE04942993164. The company ROMAIN VERSTAPPEN is located at the address: EGENHOVENSTRAAT 120; 3060; BERTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of ROMAIN VERSTAPPEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAIN VERSTAPPEN is not available. You also can look at reviews of ROMAIN VERSTAPPEN, open positions, location of ROMAIN VERSTAPPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAIN VERSTAPPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAIN VERSTAPPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAIN VERSTAPPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAIN VERSTAPPEN, employees, financial statistics.