ROGER NOLLET

Contactgegevens ROGER NOLLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER NOLLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER NOLLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FERME SAINTE-ALICE 1; 6596; MOMIGNIES, België

Telefoon (phone): 60511140 (+32-60511140) 60511140 (+32-60511140)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER NOLLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER NOLLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER NOLLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER NOLLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER NOLLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER NOLLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER NOLLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER NOLLET
Products information ROGER NOLLET

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER NOLLET
(Get full report from official database of BE for ROGER NOLLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER NOLLET
Addition kinds of activities for ROGER NOLLET

26749902. Bloemzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags: made from purchased materials
31110201. Lakleer | Patent leather
50859901. Bottler benodigdheden | Bottler supplies
76990904. Visserij reparatie | Fishing equipment repair
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij ROGER NOLLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER NOLLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER NOLLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER NOLLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

Zoek naar antwoorden van ROGER NOLLET in sociale netwerken
Look for responds of ROGER NOLLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER NOLLET. Laat een reactie achter voor ROGER NOLLET. ROGER NOLLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER NOLLET. Leave a respond for ROGER NOLLET. ROGER NOLLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER NOLLET op de google maps. Adres en contacten ROGER NOLLET
Location of ROGER NOLLET on the google maps. Address and contacts of ROGER NOLLET

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER NOLLET ROGER NOLLET: Marie Toilettage | Cita Coiffure | MICHEL VRYGHEM | EXELL CAMPUS | BAEYAERT OPTIEK FOTO

Other related companies as ROGER NOLLET: Marie Toilettage | Cita Coiffure | MICHEL VRYGHEM | EXELL CAMPUS | BAEYAERT OPTIEK FOTO

ROGER NOLLET is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER NOLLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf ROGER NOLLET bevindt zich op het adres: FERME SAINTE-ALICE 1; 6596; MOMIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ROGER NOLLET is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER NOLLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER NOLLET, openstaande posities, locatie van ROGER NOLLET op de kaart.

ROGER NOLLET is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER NOLLET, company assigned to the tax number BE05940002441. The company ROGER NOLLET is located at the address: FERME SAINTE-ALICE 1; 6596; MOMIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ROGER NOLLET is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER NOLLET is not available. You also can look at reviews of ROGER NOLLET, open positions, location of ROGER NOLLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER NOLLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER NOLLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER NOLLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER NOLLET, employees, financial statistics.