TRAVIESO FRÈRES SPRL

Contactgegevens TRAVIESO FRÈRES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAVIESO FRÈRES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAVIESO FRÈRES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Charrons 46 4432 Ans - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-47-98-47 32-42-47-98-47

Fax (fax): 32-42-47-98-49 32-42-47-98-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAVIESO FRÈRES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAVIESO FRÈRES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAVIESO FRÈRES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAVIESO FRÈRES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAVIESO FRÈRES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAVIESO FRÈRES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAVIESO FRÈRES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAVIESO FRÈRES SPRL
Products information TRAVIESO FRÈRES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09650360107
Ondernemingsnummer: 3058288574
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in TRAVIESO FRÈRES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAVIESO FRÈRES SPRL
(Get full report from official database of BE for TRAVIESO FRÈRES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAVIESO FRÈRES SPRL
Addition kinds of activities for TRAVIESO FRÈRES SPRL

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
07510201. Pluimveevangsten | Poultry catching services
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
22989900. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
36999905. Warmte-emissies bediening apparaat | Heat emission operating apparatus
38269906. Elementaire analysatoren | Elemental analyzers
48130103. Telecommunicatie op lange afstand | Long distance telephone communications
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments
59429904. College boekwinkels | College book stores
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec

Werken bij TRAVIESO FRÈRES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAVIESO FRÈRES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAVIESO FRÈRES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAVIESO FRÈRES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van TRAVIESO FRÈRES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TRAVIESO FRÈRES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAVIESO FRÈRES SPRL. Laat een reactie achter voor TRAVIESO FRÈRES SPRL. TRAVIESO FRÈRES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAVIESO FRÈRES SPRL. Leave a respond for TRAVIESO FRÈRES SPRL. TRAVIESO FRÈRES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAVIESO FRÈRES SPRL op de google maps. Adres en contacten TRAVIESO FRÈRES SPRL
Location of TRAVIESO FRÈRES SPRL on the google maps. Address and contacts of TRAVIESO FRÈRES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAVIESO FRÈRES SPRL TRAVIESO FRÈRES SPRL: GEORGES BRUYNINX | K.F.C. TURNHOUT | BRASSERIE CORMAN & DUWEZ | Vleeswaren De Keyser NV | GUILMIN R ETS

Other related companies as TRAVIESO FRÈRES SPRL: GEORGES BRUYNINX | K.F.C. TURNHOUT | BRASSERIE CORMAN & DUWEZ | Vleeswaren De Keyser NV | GUILMIN R ETS

TRAVIESO FRÈRES SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAVIESO FRÈRES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09650360107. Het bedrijf TRAVIESO FRÈRES SPRL bevindt zich op het adres: Rue Des Charrons 46 4432 Ans - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting - contractors. Producten gemaakt in TRAVIESO FRÈRES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAVIESO FRÈRES SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAVIESO FRÈRES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAVIESO FRÈRES SPRL, openstaande posities, locatie van TRAVIESO FRÈRES SPRL op de kaart.

TRAVIESO FRÈRES SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAVIESO FRÈRES SPRL, company assigned to the tax number BE09650360107. The company TRAVIESO FRÈRES SPRL is located at the address: Rue Des Charrons 46 4432 Ans - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting - contractors. Products created in TRAVIESO FRÈRES SPRL were not found.
The main activity of TRAVIESO FRÈRES SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAVIESO FRÈRES SPRL is not available. You also can look at reviews of TRAVIESO FRÈRES SPRL, open positions, location of TRAVIESO FRÈRES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAVIESO FRÈRES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAVIESO FRÈRES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAVIESO FRÈRES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAVIESO FRÈRES SPRL, employees, financial statistics.