WASE WEGENBOUW NV

Contactgegevens WASE WEGENBOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASE WEGENBOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASE WEGENBOUW NV

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Kluizenhof 20 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-27-01-11 32-37-27-01-11

Fax (fax): 32-37-27-01-13 32-37-27-01-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASE WEGENBOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASE WEGENBOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASE WEGENBOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASE WEGENBOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASE WEGENBOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASE WEGENBOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASE WEGENBOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASE WEGENBOUW NV
Products information WASE WEGENBOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE01032135009
Ondernemingsnummer: 5195678710
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in WASE WEGENBOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASE WEGENBOUW NV
(Get full report from official database of BE for WASE WEGENBOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASE WEGENBOUW NV
Addition kinds of activities for WASE WEGENBOUW NV

862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
36210109. Fase of roterende omzetters (elektrische apparatuur) | Phase or rotary converters (electrical equipment)
56210100. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores

Werken bij WASE WEGENBOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASE WEGENBOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASE WEGENBOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASE WEGENBOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

Zoek naar antwoorden van WASE WEGENBOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of WASE WEGENBOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASE WEGENBOUW NV. Laat een reactie achter voor WASE WEGENBOUW NV. WASE WEGENBOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASE WEGENBOUW NV. Leave a respond for WASE WEGENBOUW NV. WASE WEGENBOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASE WEGENBOUW NV op de google maps. Adres en contacten WASE WEGENBOUW NV
Location of WASE WEGENBOUW NV on the google maps. Address and contacts of WASE WEGENBOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WASE WEGENBOUW NV WASE WEGENBOUW NV: FLD'HAEZE NV | C. GOOSSENS | RENAULT | GUY BERGHMANS | M. DE JAEGER

Other related companies as WASE WEGENBOUW NV: FLD'HAEZE NV | C. GOOSSENS | RENAULT | GUY BERGHMANS | M. DE JAEGER

WASE WEGENBOUW NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is WASE WEGENBOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01032135009. Het bedrijf WASE WEGENBOUW NV bevindt zich op het adres: Kluizenhof 20 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in WASE WEGENBOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASE WEGENBOUW NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASE WEGENBOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASE WEGENBOUW NV, openstaande posities, locatie van WASE WEGENBOUW NV op de kaart.

WASE WEGENBOUW NV is a company, that was registered 2014 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is WASE WEGENBOUW NV, company assigned to the tax number BE01032135009. The company WASE WEGENBOUW NV is located at the address: Kluizenhof 20 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in WASE WEGENBOUW NV were not found.
The main activity of WASE WEGENBOUW NV is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WASE WEGENBOUW NV is not available. You also can look at reviews of WASE WEGENBOUW NV, open positions, location of WASE WEGENBOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASE WEGENBOUW NV, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASE WEGENBOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASE WEGENBOUW NV, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASE WEGENBOUW NV, employees, financial statistics.