RIA MARYNISSEN

Contactgegevens RIA MARYNISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIA MARYNISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIA MARYNISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UILENBERG 6BA; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14501200 (+32-14501200) 14501200 (+32-14501200)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIA MARYNISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIA MARYNISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIA MARYNISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIA MARYNISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIA MARYNISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIA MARYNISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIA MARYNISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIA MARYNISSEN
Products information RIA MARYNISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIA MARYNISSEN
(Get full report from official database of BE for RIA MARYNISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIA MARYNISSEN
Addition kinds of activities for RIA MARYNISSEN

01199901. Popcorn boerderij | Popcorn farm
21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij RIA MARYNISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIA MARYNISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIA MARYNISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIA MARYNISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van RIA MARYNISSEN in sociale netwerken
Look for responds of RIA MARYNISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIA MARYNISSEN. Laat een reactie achter voor RIA MARYNISSEN. RIA MARYNISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIA MARYNISSEN. Leave a respond for RIA MARYNISSEN. RIA MARYNISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIA MARYNISSEN op de google maps. Adres en contacten RIA MARYNISSEN
Location of RIA MARYNISSEN on the google maps. Address and contacts of RIA MARYNISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RIA MARYNISSEN RIA MARYNISSEN: Slegers M | Juwelenatelier Vollens P | D. M. T. | CHRISTIAN KLUSER | ELITHO

Other related companies as RIA MARYNISSEN: Slegers M | Juwelenatelier Vollens P | D. M. T. | CHRISTIAN KLUSER | ELITHO

RIA MARYNISSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIA MARYNISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf RIA MARYNISSEN bevindt zich op het adres: UILENBERG 6BA; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van RIA MARYNISSEN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIA MARYNISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIA MARYNISSEN, openstaande posities, locatie van RIA MARYNISSEN op de kaart.

RIA MARYNISSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIA MARYNISSEN, company assigned to the tax number BE05067687988. The company RIA MARYNISSEN is located at the address: UILENBERG 6BA; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of RIA MARYNISSEN is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIA MARYNISSEN is not available. You also can look at reviews of RIA MARYNISSEN, open positions, location of RIA MARYNISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIA MARYNISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIA MARYNISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIA MARYNISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIA MARYNISSEN, employees, financial statistics.