PAULUS VENNEKENS

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • PAULUS VENNEKENS
Private companiesTextile Mill Products • PAULUS VENNEKENS

Contactgegevens PAULUS VENNEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAULUS VENNEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAULUS VENNEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORSEL 17; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14853225 (+32-14853225) 14853225 (+32-14853225)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAULUS VENNEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAULUS VENNEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAULUS VENNEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAULUS VENNEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAULUS VENNEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAULUS VENNEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAULUS VENNEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAULUS VENNEKENS
Products information PAULUS VENNEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAULUS VENNEKENS
(Get full report from official database of BE for PAULUS VENNEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAULUS VENNEKENS
Addition kinds of activities for PAULUS VENNEKENS

209906. Suiker | Sugar
226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
32990100. Mica producten | Mica products
41319901. Intercity bus lijn | Intercity bus line

Werken bij PAULUS VENNEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAULUS VENNEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAULUS VENNEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAULUS VENNEKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van PAULUS VENNEKENS in sociale netwerken
Look for responds of PAULUS VENNEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAULUS VENNEKENS. Laat een reactie achter voor PAULUS VENNEKENS. PAULUS VENNEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAULUS VENNEKENS. Leave a respond for PAULUS VENNEKENS. PAULUS VENNEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAULUS VENNEKENS op de google maps. Adres en contacten PAULUS VENNEKENS
Location of PAULUS VENNEKENS on the google maps. Address and contacts of PAULUS VENNEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PAULUS VENNEKENS PAULUS VENNEKENS: AUTO MOTO RETRO CLUB | CAF? MONICO | FORAP | CHRISTINE GOOSENS | BOMBEECK

Other related companies as PAULUS VENNEKENS: AUTO MOTO RETRO CLUB | CAF? MONICO | FORAP | CHRISTINE GOOSENS | BOMBEECK

PAULUS VENNEKENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAULUS VENNEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf PAULUS VENNEKENS bevindt zich op het adres: VORSEL 17; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van PAULUS VENNEKENS is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAULUS VENNEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAULUS VENNEKENS, openstaande posities, locatie van PAULUS VENNEKENS op de kaart.

PAULUS VENNEKENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAULUS VENNEKENS, company assigned to the tax number BE02787475585. The company PAULUS VENNEKENS is located at the address: VORSEL 17; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of PAULUS VENNEKENS is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAULUS VENNEKENS is not available. You also can look at reviews of PAULUS VENNEKENS, open positions, location of PAULUS VENNEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAULUS VENNEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAULUS VENNEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAULUS VENNEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAULUS VENNEKENS, employees, financial statistics.